Αδιανόητο! Παπάς κόντεψε να πνίξει μωρό στη βάφτιση επειδή… έκλαιγε (video)

Σοκαριστικές εικόνες εκτυλίχθηκαν σε βάφτιση στη Ρουμανία με τον παπά να μην αντέχει το κλάμα του μωρού.  Στο βίντεο ο ιερέας φαίνεται να αρπάζει το βρέφος και να του πιέζει με δύναμη το χέρι του στο στόμα. Δεν άντεχε το κλάμα του και ήθελε να σωπάσει.

Το βίντεο, που δημοσιοποίησε το ρωσικό δίκτυο Russia Today, ξεκινά από το σημείο της τελετής που ο ιερέας πρόκειται να βάλει το μωρό στην κολυμπήθρα. Εκείνο ήδη ακούγεται να κλαίει, ενώ όταν το πιάνει ο παπάς, προσπαθεί να γατζωθεί από πάνω του.

Άλλοι παριστάμενοι βγάζουν το χεράκι του από τα ράσα, όμως το κλάμα του δυναμώνει κι εκείνο ξαναπιάνεται. Τότε ο ιερέας, που προσπαθεί να το βάλει στο νερό αλλά δεν μπορεί λόγω της αντίστασης του μωρού, του κλείνει με την παλάμη του το στόμα και τη μύτη!

Έντρομοι συγγενείς το αρπάζουν από τα χέρια του, κι εκείνος δείχνει εξοργισμένος και έτοιμος να αποχωρήσει. Κάνει μάλιστα μερικές νευρικές κινήσεις για να βγάλει το ράσο του, αλλά τελικά κάνει άλλη μια «προσπάθεια».

Ξαναπιάνει άτσαλα το παιδί, του ξανακλείνει το στόμα και τη μύτη και το βουτά με δύναμη στην κολυμπήθρα τρεις φορές, όπως απαιτεί το μυστήριο…

Διαβάστε επίσης: 48χρονη αφηνίασε και έκανε στοματικό σεξ μέσα σε αεροσκάφος!