«Ακούς Φωφ’ και Νικολιό;»: Το ψηφοδέλτιο στην κάλπη της Λάρισας που έγινε viral (pics)

587
Ψηφοδέλτιο

Το περιστατικό που σημειώθηκε στην Κρήτη, όπου νεαρή της εφορευτικής επιτροπής-με καταγωγή από την Καρδίτσα μάλιστα- ρώτησε τον Γιώργο Παπανδρέου ποιο είναι το όνομα του … πατέρα του, φαίνεται ότι ενέπνευσε Λαρισαίο ψηφοφόρο για να ρίξει ένα «άπαιχτο» ψηφοδέλτιο σε μία από τις κάλπες του Χατζηγιάννειου.

Το μήνυμα πάντως, παρά την… ακυρότητα της όλης διαδικασίας, το έριξε τόσο προς την Φώφη, όσο και προς τον Ανδρουλάκη στις εκλογές για ανάδειξη νέου προέδρου στην κεντροαριστερά. Το άκυρο ψηφοδέλτιο που βλέπετε παρακάτω κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ψηφοδέλτιο02

Στον πρώτο γύρο, ψηφοφόρος από την Θεσσαλονίκη, θέλησε να δείξει την… προτίμηση του σε άλλο πολιτικό πρόσωπο, στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Φυσικά το παρακάτω ψηφοδέλτιο από το εκλογικό κέντρο της Τούμπας βγήκε άκυρο.

Ψηφοδέλτιο03

Η ερώτηση στον Παπανδρέου
Αφού έβγαλε τις απαραίτητες selfie με τους παλιούς ψηφοφόρους αλλά και αρκετούς φίλους του, που βρέθηκαν εκείνη την ώρα για να τον υποδεχτούν, έφτασε ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής.

Έδωσε την ταυτότητα του και η νεαρή κοπέλα αφού τον τσέκαρε στο τάμπλετ, είπε το αμίμητο: «Και το όνομα του πατέρα σας;»! Φυσικά ακολούθησε μεγάλο σούσουρο από τους δημοσιογράφους κι όσους κατέγραφαν τη στιγμή!

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ψύχραιμος, δεν το σχολίασε και απλώς απάντησε «Ανδρέας». Πήρε το ψηφοδέλτιο και κατευθύνθηκε στην κάλπη.

Πηγή: onlarissa.gr, seLeo.gr