Αποχώρησε η Καλογρίδη από το Nomads – Η σπίθα που… πέταξε στους νομάδες της φωτιάς (video)

Καλογρίδη

Έχοντας τη μικρότερη στήριξη από το τηλεοπτικό κοινό, η Νατάσα Καλογρίδη ήταν αυτή που τελικά μονομάχησε με την Μαντώ Γαστεράτου. 

Η ηθοποιός αν και κέρδισε τον πρώτο αγώνα με τον λαβύρινθο έχασε τους άλλους δύο με αποτέλεσμα να είναι αυτή που τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι.

«Θέλω να πω ότι χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα όλους. Μακάρι να έμενα περισσότερο, να είχα περισσότερο χρόνο να σας γνωρίσω και ελπίζω να τα πούμε έξω. Να είστε όλοι καλά και να συνεχίσετε γερά, δυνατά, με τσαμπουκά, έτσι όπως εσείς ξέρετε», είπε απευθυνόμενη στους συμπαίκτες της, προσθέτοντας: «Μπορεί να φεύγω, αλλά το Nomads σου αφήνει πράγματα που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μετέπειτα. Ήρθε η ώρα να φύγω, αλλά… μήπως έχετε καμιά δουλειά να μου δώσετε για να παραμείνω στην παρέα;». Όσο για το γιατί ο κόσμος δεν την στήριξε, ανέφερε: «Να σκεφτώ ότι δεν άρεσε ο χαρακτήρας μου; Η τρέλα που κουβαλάω; Δεν την έδειξα όλη! Την πρώτη φορά λίγο στεναχωρήθηκα, την δεύτερη είπα “κάτι παίζει” και την τρίτη “Νατασάκι αυτή είσαι, παρέμεινε έτσι”».

Όπως συμβαίνει με κάθε παίκτη που αποχωρεί έτσι και η Νατάσα Καλογρίδη επέλεξε τους αρχηγούς της επόμενης εβδομάδας και για τις δυο ομάδες: Στην ομάδα των Ωκεανών όρισε αρχηγό τον Γιώργο Κατσινόπουλο και στην ομάδα της Φωτιάς τον Γιώργο Μαυρίδη, μια επιλογή με ιδιαίτερη σημασία καθώς πριν ξεκινήσει η μονομαχία είχε δημιουργηθεί ένας απίστευτος καβγάς του παρουσιαστή με όλους τους συμπαίκτες του…

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελεονώρα Μελέτη κατά ΣΚΑΪ – Η αγωγή και το ποσό που διεκδικεί! (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο – Ποια παίκτρια του «My Style Rocks» ετοιμάζει βαλίτσες για το «Survivor»! (pic)

ΑΚΟΜΑ: Σε ποια πασίγνωστη αμερικανική σαπουνόπερα που αγαπήσαμε θα παίξει ο Πάνος Βλάχος; (pics)