Αυτοί είναι οι δύο κουκουλοφόροι που ψάχνει η αστυνομία για τη δολοφονική επίθεση με φωτοβολίδα κατά της δικηγόρου (pic)

Κουκουλοφόροι_

Τους δύο κουκουλοφόρους της παρακάτω φωτογραφίας αναζητά η ΕΛ.ΑΣ., ως υπεύθυνους για τη δολοφονική επίθεση με φωτοβολίδα την Παρασκευή σε δικηγόρο.

Κουκουλοφόροι

Οι δύο νεαροί κουκουλοφόροι φαίνονται στα βίντεο τηλεοπτικών σταθμών -από εκεί είναι και η εικόνα- να κρατούν πυροσωλήνες, από τέτοιου είδους πυροσωλήνες εκτοξεύθηκε και η φωτοβολίδα που τραυμάτισε σοβαρά την 55χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους δύο φορά χαρακτηριστική μπλούζα με τους αστυνομικούς να αναζητούν «καθαρότερα» πλάνα προσώπου.

Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει 
Από το σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί έχουν βρει και έχουν εντοπίσει δύο ναυτικές φωτοβολίδες, τρεις αυτοσχέδιους πυροσωλήνες εκτόξευσης τους, δύο «βλήματα» των φωτοβολίδων (ένα από το πόδι του θύματος), μαχαίρι, βόμβες μολότοφ, κάποιες μπλούζες, μπουφάν και κουκούλες.

Όλα τα στοιχεία βρίσκονται στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την εξαγωγή αξιοποιήσιμου γενετικού υλικού, καθώς ενδεχομένως να οδηγήσει στην ταυτοποίηση DNA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέλος του Ρουβίκωνα ανάμεσα στους συλληφθέντες στα επεισόδια της Παρασκευής

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτή είναι η δικηγόρος που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια (Βίντεο)

ΑΚΟΜΑ: Ποινική δίωξη για τον τραυματισμό της δικηγόρου στα Εξάρχεια