Βίντεο κατέγραψε τη διάρρηξη σε ζαχαροπλαστείο στη Μενεμένη – Δείτε το

Ένα αποκαλυπτικό video φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Ραδιο Θεσσαλονίκη από τη διάρρηξη ζαχαροπλαστείου στη Μενεμένη.

Ο ληστής που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη αφού διέρρηξε το κατάστημα τα ξημερώματα είχε διαφύγει με όχημα το οποίο καταδιώχθηκε από αστυνομικούς, με τον 26χρονο δράστη να προσπαθεί να εμβολίζει περιπολικό.

Ο 26χρονος Ρομ, σεσημασμένος για ληστείες, κλοπές και ναρκωτικά είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Μάρτιο με τις ευεργετικές διατάξεις του Νόμου Παρασκευοπούλου.

Μπαράζ ληστειών και διαρρήξεων

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης προς Πέμπτη (1 προς 2 Νοεμβρίου) προέβη σε ένα μπαράζ ληστειών και διαρρήξεων σε Αμπελόκηπους και Μενεμένη. Ξεκίνησε αρχικά κλέβοντας ένα ΙΧ και ληστεύοντας μια κάβα ποτών παίρνοντας μόνο μπουκάλια με κρασί και ουίσκι.

Στην συνέχεια και επί ένα τρίωρο κάνει συνολικά 10 ληστείες σε πέντε καταστήματα και πέντε ΙΧ. Τελευταία του ληστεία στο ζαχαροπλαστείο «Υφαντόπουλος» στην Μενεμένη από το οποίο βλέπετε και το σχετικό βίντεο. Εκεί παίρνει την ταμειακή μηχανή και όσα μπουκάλια με ουίσκι χωράνε στην αγκαλιά του.

Σε όλες του τις ληστείες ο 26χρονος σπάει με γρύλο τις τζαμαρίες των καταστημάτων με αποτέλεσμα να γίνεται αντιληπτός από τους κατοίκους οι οποίοι και έχουν ειδοποιήσει από την πρώτη ληστεία την αστυνομία.

Τελικά το περιπολικό της Άμεσης Δράσης τον εντοπίζει λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα στην περιοχή του Δενδροποτάμου και τον συλλαμβάνει μετά από μίνι καταδίωξη.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεόδωρος Τσαϊρίδης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν το ίδιο άτομο πριν λίγους μήνες για τον ίδιο λόγο, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος.

Δείτε το βίντεο από τη διάρρηξη

Διαβάστε επίσης: Ιωάννινα: Βρέθηκε απαγχονισμένος επιχειρηματίας στο μαγαζί του