Γεωργιάδης λίγο πριν τη Βουλή: “Ο Καμμένος παραπλάνησε τη Βουλή μετά δόλου”

Γεωργιάδης

«Την άποψη ότι ο Πάνος Καμμένος παραπλάνησε την Βουλή μετά δόλου και με σκοπό για την υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στην Σαουδική Αραβία» εξέφρασε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης διερωτήθηκε γιατί στην επιτροπή της Βουλής τον Ιανουάριο του 2017 ο υπουργός Άμυνας δεν ενημέρωσε τα κόμματα ότι θα υπάρχει και ένας Παπαδόπουλος ως εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας που μάλιστα είναι καταδικασμένος για λαθρεμπόριο όπλων.

Ελπίζω ο Καμμένος να αφήσει τα θεατρινίστικα και να απαντήσει επί της ουσίας, ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης. Επικαλούμενος και χθεσινές δηλώσεις του Στάθη Παναγούλη για μίζες ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι μίζες υπάρχουν σίγουρα αλλά δεν ξέρω ποιός τις έχει πάρει.

Φαίνεται ότι έγινε προσπάθεια να πωληθούν κρυφά 200.000 βλήματα πίσω από μια επίσημη συμφωνία, ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Πρόσθεσε πως η συζήτηση το μεσημέρι στη Βουλή εξελίσσεται σε κομβικό σημείο και από τη στάση του κ. Τσίπρα θα κριθεί αν θα βαρύνουν και τον ίδιο τυχόν ποινικές ευθύνες που ενδεχομένως προκύψουν.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε γελοία ιστορία τα όσα περί πρακτόρων που δήθεν διέρρευσαν έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών, επικαλέστηκε χθες ο Πάνος Καμμενος.

Δήλωσε επίσης ότι όπως αποκάλυψε η Ραχήλ Μακρή ο κ. Καμμένος είχε συνομιλίες και επαφές με τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον οποίο παρουσιάζει τώρα ως πράκτορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβες Παναγούλη για Σαουδική Αραβία: «Είναι καραμπινάτη υπόθεση, μυρίζει μίζα!»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Πόλεμος» σήμερα στη Βουλή – Ποια ερωτήματα θα θέσει ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα

ΑΚΟΜΑ: Tweet Καμμένου: «Έλληνας πράκτορας της ΜΙΤ πίσω από τις αποκαλύψεις για τα όπλα»