Η «εκδίκηση» της Αθηνάς Ωνάση – Βγήκε το διαζύγιο με τον Αλβάρο – Πόσα πήρε από αυτά που διεκδικούσε

Αθηνά Ωνάση

Οριστικό φινάλε στο γάμο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο (Ντόντα). Η αυλαία έπεσε, το διαζύγιο βγήκε κοινή συναινέσει και ο Βραζιλιάνος αναβάτης πήρε πολύ λιγότερα από όσα υπολόγιζε.

Ναι, μετά από ενάμιση χρόνο μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών και απαιτήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, οι πρώην σύζυγοι αποφάσισαν να πάρουν τελικά ειρηνικά το διαζύγιό τους.

Όπως αναφέρει η Espresso, το διαζύγιο εκδόθηκε, με τους δυο αντίδικους να έχουν καταλήξει σε συμφωνία για όλα τα θέματα και το μόνο που θέλουν είναι να προχωρήσουν και οι δυο τη ζωή τους, αφήνοντας πίσω τη δύσκολη περίοδο και το διασυρμό.

Πληροφορίες, μάλιστα, το γερμανικού περιοδικού “Bunte.de” αναφέρουν πως και οι δυο εκπροσωπήθηκαν στο Βελγικό Δικαστήριο από τους δικηγόρους τους και ζήτησαν να έρθει γρήγορα μια συμφωνία. Έτσι, αν και αρχικά οι απαιτήσεις του Ντόντα άγγιζαν τα 400.000.000 δολάρια (βάσει των υπολογισμών που προέκυψαν από τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου, αλλά και των κοινών επιχειρήσεων για τα άλογα που είχε με την Αθηνά), τελικά ο γόης αναβάτης, αρκέστηκε σε όσα όρισε το δικαστήριο, χωρίς περαιτέρω απαιτήσεις. Ποσό που ήταν πολύ μικρότερο από αυτό που υπολόγιζε.

Παρόλα αυτά, η άστατη ζωή του Ντόντα και η επιθυμία του να λυθεί άμεσα ο γάμος και να προχωρήσει με την ξανθιά καλλονή σύντροφό του Denize Severo, τον οδήγησαν στο να παραιτηθεί από οποιαδήποτε άλλη διαμάχη και να δώσει πιο εύκολα το διαζύγιο στην Αθηνά Ωνάση!

Πηγή: tlife.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον Ζαχαράτο το «έκαψαν» Γιάννα Αγγελοπούλου-Μαριάννα Λάτση (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε το  – Το πολύ «καυτό» τρέιλερ του νέου «50 αποχρώσεις του γκρι» (video)

ΑΚΟΜΑ: Τα νέα σχόλια του Λιάγκα για τον Αρναούτογλου στο Late Night (video)