Κορίτσια κλάψτε! Ο πρίγκιπας Χάρι αρραβωνιάστηκε τη Μέγκαν Μαρκλ

Πρίγκιπας Χάρι

Το πήρε το κορίτσι τελικά ο πρίγκιπας Χάρι. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα ο αδερφός του Γουίλιαμ αρραβωνιάστηκε με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

Στο επίσημο κείμενο αναφέρεται ότι ο γάμος θα γίνει την Άνοιξη του 2018.

Πρίγκιπας Χάρι02

Η επίσημη ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η αυτού μεγαλειότητα ο πρίγκιπας της Ουαλίας με χαρά ανακοινώνει τον αρραβώνα του Πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ.

Ο γάμος θα διεξαχθεί την άνοιξη του 2018. Περισσότερες λεπτομέρειες για την ημέρα της τελετής θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Η αυτού μεγαλειότης και η κυρία Μαρκλ αρραβωνιάστηκαν νωρίτερα μέσα στο μήνα στο Λονδίνο. Ο πρίγκιπας Χάρι έχει ενημερώσει τη Βασίλισσα και άλλα στενά μέλη της οικογένειας. Ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε, επίσης, την ευλογία της οικογένειας της κυρίας Μαρκλ.

Το ζευγάρι θα ζήσει στο Νότιγχαμ Κότατζ στο Παλάτι του Κέσινγκτον.

Πρίγκιπας Χάρι03

Ο 33χρονος Χάρι και η 36χρονη Μέγκαν ανακοίνωσαν ότι είναι ζευγάρι πριν από περίπου έναν χρόνο αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν μαζί και έξι μήνες νωρίτερα.

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό πού θα διεξαχθεί η γαμήλια τελετή, αν πραγματοποιηθεί στη Βρετανία τότε τα πιθανότερα σημαία αυτό να γίνει είναι το Αβαείο του Γουεστμίνστερ, ο καθεδρικός του Αγίου Παύλου ή το παρεκκλήσι στο παλάτι του Γουίνδσορ.

Η Μέγκαν, που είναι χωρισμένη, όταν παντρευτεί τον πέμπτο στη σειρά διάδοχο του θρόνου μπορεί είτε να γίνει πριγκίπισσα είτε να της απονεμηθεί ο τίτλος της Δούκισσας του Σάσεξ.

Η 36χρονη ηθοποιός κατά πληροφορίες δεν παραβρέθηκε στους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 70 ετών έγγαμου βίου της Βασίλισσας Ελισσάβετ με τον Πρίγκιπα Φίλιππο αλλά εχει πάρει τσάι με την Βασίλισσα.

Οι φήμες για επικείμενη ανακοίνωση του αρραβώνα είχαν ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα όταν έγινε γνωστό ότι η Μαρκλ άφησε το σπίτι που διατηρούσε στο Τορόντο και ετοιμάζεται για μετακόμιση στο Λονδίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον φάκελο παρακαλώ! Αυτή είναι η νέα, «καυτή» Μις Υφήλιος (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φουλ στήριξη Μάρθας Καραγιάννη σε Μαρία Κορινθίου: «Με ενόχλησε όλο αυτό που έγινε» (video)

ΑΚΟΜΑ: Ξέσπασμα Δάντη κατά Λιάγκα: «Θα πέσει σε κανέναν νευρικό και θα ψάχνει… τη μύτη του» (video)