Μπακογιάννης για Κουφοντίνα: “Συνεχίζει να φτύνει τη Δημοκρατία στα μούτρα”

337
Μπακογιάννης

«Ο άνθρωπος αυτός όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει δείξει ίχνος μεταμέλειας. Πότε του δεν μετάνιωσε. Το αντίθετο», επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας στο Real fm, σχετικά με τη 48ωρη άδεια που δόθηκε από το Συμβούλιο των φυλακών στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Συνεχίζει να φτύνει τη Δημοκρατία στα μούτρα και αν δείτε τα βιβλία του, τα άρθρα του, τις δημόσιες παρεμβάσεις του, σκορπάει δηλητήριο, προπαγανδίζει τα εγκλήματά του και ουσιαστικά προσπαθεί με κάθε μέσο, με κάθε τρόπο να φτιάξει μια νέα γενιά συνεχιστών των εγκλημάτων του», πρόσθεσε ο κ. Μπακογιάννης.

«Έχουμε ένα κράτος το οποίο στην πραγματικότητα επιβραβεύει τον Κουφοντίνα και αυτό το κάνει με μια κυβέρνηση η οποία στην καλύτερη, αδιαφορεί ή ανέχεται, στη χειρότερη έχει δώσεις τις ευλογίες της», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ερωτηθείς σχετικά με τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος μιλώντας στον Realfm, είπε ότι «η λογική της Δημοκρατίας δεν μπορεί να είναι μια λογική εκδικητικής τιμωρίας” ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας σημείωσε:

«Έχω λίγο μπερδευτεί. Ο κ. Τζανακόπουλος εκφράζει μια πολιτική θέση και κάνει μια ξεκάθαρη τοποθέτηση, δηλαδή μας λέει ότι είναι υπέρ της άδειας του Κουφοντίνα; Κι αν είναι υπέρ ο κ. Τζανακόπουλος που είναι ο επίσημος εκπρόσωπος της κυβέρνησης, αυτό πώς δένει με το ότι η κυβέρνηση κατά τα λοιπά δεν έχει καμία ευθύνη; Να αποφασίσει η κυβέρνηση τι θέλει να μας πει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζανακόπουλος: «Ο Μητσοτάκης να μας πει αν τα χρήματα των offshore τα έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονισμένη η Μπακογιάννη με την άδεια Κουφοντίνα: «Είναι ύβρις αυτό που είδα πριν από λίγο»

ΑΚΟΜΑ: Έντονη αντίδραση Καμμένου για την άδεια Κουφοντίνα – Τι έγραψε στο Twitter