Συγκλονισμένη η Μπακογιάννη με την άδεια Κουφοντίνα: «Είναι ύβρις αυτό που είδα πριν από λίγο»

Ντόρα

Μιλώντας στην εκπομπή “Αταίριαστοι” του ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για ευθύνη της κυβέρνησης για την άδεια που δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

“Υπάρχει συμβούλιο το οποίο κρίνει, μόλις άλλαξε ο αντιεισαγγελέας ο Κουφοντίνας παίρνει άδεια”, είπε η κ. Μπακογιάννη τονίζοντας ότι η κυβέρνηση “αναζητά άλλοθι αριστεροσύνης επειδή έχει γονατίσει τους Έλληνες πολίτες, έχει ανάγκη να δώσει ένα άλλοθι και το δίνει με την ανοχή της στη βία”.

“Ο Κουφοντίνας σκότωσε τον Παύλο Μπακογιάννη και πήγε και γλέντησε σε ταβέρνα ενώ τα παιδιά μου κλαίγανε” είπε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη, δηλώνοντας οργισμένη από την απόφαση να επιτραπεί στον “Λουκά” της 17 Νοέμβρη η άδεια.

«Είναι ύβρις αυτό που είδα πριν από λίγο», δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας στην συνήγορο του Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ, που υποστήριξε ότι ασχημονούν και παρεμβαίνουν στη δικαιοσύνη όσοι διαμαρτύρονται.

Η κυρία Μπακογιάννη τόνισε ότι ήταν ίδια η σύνθεση του Συμβουλίου των φυλάκων που είχε απορρίψει τις μέχρι τώρα αιτήσεις του Κουφοντίνα, αλλά τελευταία είχε αλλάξει ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Η 48ωρη άδεια Κουφοντίνα είναι μια πράξη συμβολική γιατί η κυβέρνηση ήθελε ένα άλλοθι αριστεροσύνης υπογράμμισε η κ Μπακογιάννη.

Ας έβγαινε να πει αυτό που λέμε και εμείς, πρόσθεσε, ότι κακώς αποφυλακίζεται ο Κουφοντίνας αλλά δεν το έκανε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έντονη αντίδραση Καμμένου για την άδεια Κουφοντίνα – Τι έγραψε στο Twitter

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελεύθερος ο Κουφοντίνας – Μετά από 15 χρόνια εκτός φυλακών Κορυδαλλού (pics & video)

ΑΚΟΜΑ: Δίκη Siemens – Να καταθέσουν Μητσοτάκης και Μπακογιάννη ζήτησε ο συνήγορος του Σκαρπέλη