Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος φοιτητής στην Κάλυμνο – Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι!

Κάλυμνος

Τραγική εξέλιξη για τον 21χρονο φοιτητή που αγνοείτο εδώ και μία εβδομάδα στην Κάλυμνο, αφού, δυστυχώς, εντοπίστηκε νεκρός.

Σε κοντινή απόσταση από το σημείο που εγκατέλειψε το ποδήλατο του την περασμένη Κυριακή, βρέθηκε η σωρός του Νίκου Χατζηπαύλου.

Επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό της δολοφονίας, αφού το σώμα του 21χρονου, πέρα από εκδορές σε πόδια και χέρια, φέρει τραύμα στο κεφάλι πιθανόν από πυροβόλο όπλο!

Ο εντοπισμός του άτυχου φοιτητή έγινε στις 5.00 το απόγευμα του Σαββάτoυ, από 14χρονος που έπαιζε στην περιοχή. Ο έφηβος που είδε τον φοιτητή πεσμένο μπρούμυτα σε στάνη υπέθεσε ότι πρόκειται για τον αγνοούμενο κι ενημέρωσε τη θεία του που ειδοποίησε τις αρχές. Στις έρευνες συμμετείχαν άνδρες της ΕΜΑΚ, αστυνομικοί αλλά και εθελοντές που «χτένισαν» όλο το νησί.

Στο σημείο που βρέθηκε το ποδήλατο, είναι κατ΄ομολογίαν κατοίκων του νησιού ένα σημείο το οποίο πηγαίνουν με αρκετή προσοχή, λόγω των παραβατικών στοιχείων που συχνάζουν εκεί.

Ο Νίκος Χατζηπαύλου είχε πάει για πεζοπορία τo μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 19/11 στην περιοχή του Προφήτη Ηλία κι έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη αποκάλυψη- «Η «Φοίβη» έστειλε το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ»! (pics & video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα σημειώματα του πατέρα στη Νέα Σμύρνη που πήρε μαζί του στον θάνατο τα 2 παιδιά του (pics & video)

ΑΚΟΜΑ: Την Τρίτη απολογείται ο Αφγανός που κατηγορείται ότι βίασε το 11 μηνών παιδί του στην Χίο