Ξυδάκης: “Καλώς βγήκε ο Κουφοντίνας – Ο νόμος είναι νόμος”

Ξυδάκης

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Ξυδάκης αναφερόμενος στο θέμα της άδειας του αρχιεκτελεστή της 17Ν είπε πως καλώς βγήκε.

Ο κ. Ξυδάκης μιλώντας στο ΣΚΑΙ αφού είπε αρχικά ότι αν ήταν ακόμα δημοσιογράφος δεν θα ασχολούταν με το θέμα της 48ωρης άδειας του Κουφουντίνα, θα έπρεπε να είναι τρίτο τέταρτο θέμα στην επικαιρότητα.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν συμφωνεί πολιτικά με την άδεια που έλαβε ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια τρομοκράτης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως η Δημοκρατία δεν εκδικείται και ότι ο νόμος είναι νόμος. «Δεν είμαστε Σαουδική Αραβία να κόβουμε χέρια και πόδια», ωστόσο ερωτηθείς ξανά αν καλώς βγήκε ο Κουφοντίνας, ο κ. Ξυδάκης είπε βεβαίως, καλώς βγήκε ο Κουφοντίνας. «Έχουμε πραξικοπηματίες που επίσης βγήκαν. Εγώ είμαι υπέρ των μη εκδικητικής δημοκρατίες. Το δικαστήριο δεν κρίνει ιδέες, κρίνει πράξεις κι ο Κουφοντίνας κρίθηκε. Ο Παττακός βγήκε το 94 επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, το ’93, βγήκε λόγω της υγείας του και μέχρι το θάνατό του ύβριζε τη Δημοκρατία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντονής για άδεια Κουφοντίνα: «Δόλια και γελοία όσα λέγονται για εμπλοκή της κυβέρνησης»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καμμένος για 17Ν και γιο Βούτση: Δεν έχουν συλληφθεί οι «κεφαλές» – «Αφήστε τα παιδιά να παίζουν!»

ΑΚΟΜΑ: ΝΔ: Ψεύδεται η κυβέρνηση – Ο Κουφοντίνας βγήκε με διάταξη του ΣΥΡΙΖΑ