Ο τρόμος στην Ευρώπη είναι υπαρκτός – Με επιθέσεις τα Χριστούγεννα απειλούν οι τζιχαντιστές! (pics)

Τζιχαντιστές

Με την παγκόσμια κοινή γνώμη να μην έχει ακόμα συνέλθει από το σοκ της τρομοκρατικής επίθεσης με τους 305 νεκρούς στο Βόρειο Σινά, οι τζιχαντιστές εκμεταλλεύονται το φόβο. Με αρρωστημένες φωτογραφίες απειλούν με επιθέσεις τα Χριστούγεννα, όπως πέρυσι στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου.

Χριστούγεννα τρόμου σε Βρετανία, Γερμανία και Γαλλία
«Σύντομα στις γιορτές σας» γράφουν οι αφίσες που δημοσίευσε ο ISIS. Η φράση είναι γραμμένη σε τρεις γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Τζιχαντιστές02

Έχουν επιλέξει προσεκτικά τις φωτογραφίες που συνθέτουν τις αφίσες του τρόμου. Χριστουγεννιάτικες αγορές, τον Πύργο του Άιφελ. Ένα χέρι που κρατά ένα αιματοβαμμένο μαχαίρι σοκάρει.

Τζιχαντιστές03

Όπως σοκάρει και η φωτογραφία που δείχνει τον Άγιο Βασίλη, με φόντο πιθανότατα τη Regent Street στο Λονδίνο, με τα χέρια δεμένα με σχοινί. Πίσω του βρίσκεται ένας μαυροφορεμένος άνδρας. Μοιάζει με τους δήμιους του Ισλαμικού Κράτους. Το χέρι του είναι στον ώμο του αγαπημένου «Αγίου» των παιδιών. Ο οποίος μοιάζει να είναι πεσμένος στα γόνατα, σαν να περιμένει τον αποκεφαλισμό του.

Τις εικόνες αυτές βρήκε το BlackOps Cyber, ένα σκοτεινό δίκτυο μυστικών υπηρεσιών, πριν από μερικές ημέρες, όπως αναφέρουν οι Epoch Time.

Πηγή: Mirror

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βερολίνο προς Ελλάδα: Ελέγξετε σωστά για να σταματήσουμε τους ελέγχους

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παγκόσμιο ΣΟΚ: Λουτρό αίματος σε τέμενος της Αιγύπτου με πάνω από 230 νεκρούς – Εθνικό πένθος στη χώρα

ΑΚΟΜΑ: Πούτιν: Οι τρομοκράτες στην Συρία έχουν υποστεί ένα καθοριστικό πλήγμα