Σήμερα η κηδεία του 16χρονου που αυτοκτόνησε στην Αττική Οδό λόγω ερωτικής απογοήτευσης

16χρονος

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Γέρακα θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος μετά την αυτοκτονία του 16χρονου μαθητή. 

Ο 16χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του το βράδυ της Κυριακής πηδώντας από γέφυρα της Αττικής Οδού, λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

Το 2ο Γενικό Λύκειο Γέρακα, όπου φοιτούσε ο 16χρονος μαθητής, σήμερα θα παραμείνει κλειστό σε ένδειξη πένθους, με την ανακοίνωση της διεύθυνσης του σχολείου να αναφέρει: Το 2ο ΓΕΛ Γέρακα πενθεί την απώλεια του μαθητή μας Κ.Γ.

16χρονος02

Σύμφωνα με το neoslogosattikis.gr, οι αστυνομικές αρχές αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια ή το ενδεχόμενο ο μαθητής να έπεσε από τη γέφυρα της Αττικής Οδού από απροσεξία ή εξαιτίας προσωρινής απώλειας των αισθήσεών του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 16χρονος πριν βάλει τέλος στη ζωή του πήγε σε μία παιδική χαρά κοντά στη γέφυρα, πέρασε τη συρμάτινη περίφραξη ύψους δύο μέτρων και προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

Ο μαθητής είχε βγάλει τα αθλητικά του παπούτσια πριν πέσει στο κενό, τα οποία βρέθηκαν ένα-δύο μέτρα από το σημείο που έγινε η πτώση.

Το πιο συγκλονιστικό απ’ όλα όμως είναι πως ο ίδιος πριν πέσει από τη γέφυρα άφησε ένα μήνυμα στο σημείο. Σχεδίασε πάνω στο λασπώδες έδαφος μια καρδιά και στο εσωτερικό της έγραψε τα τέσσερα γράμματα του υποκοριστικού ονόματος μιας μαθήτριας.

Οι γονείς του παιδιού φαίνεται πως δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για την ερωτική απογοήτευση που περνούσε ο γιος τους, ενώ λίγη ώρα μετά την τραγική κατάληξη του γιου τους, οι ίδιοι είχαν παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης για να δηλώσουν την εξαφάνισή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέσσερις νεκροί σε αστυνομική καταδίωξη στην Καβάλα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο κύβος ερρίφθη – Ξεκινούν σήμερα οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί – 18 ακίνητα στο σφυρί!

ΑΚΟΜΑ: Σπαραγμός στην κηδεία των δίδυμων 8χρονων αγοριών στη Νέα Σμύρνη – Δάκρυσε και ο ιερέας (Βίντεο)