Συλλυπητήρια πολιτικών για την απώλεια του Γιάννη Καψή: «Ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας»

Γιάννης Καψής

Τα συλλυπητήριά στους οικείους του για την απώλεια του Γιάννη Καψή εκφράζουν με μηνύματά τους συνάδελφοι και συνεργάτες του από τον πολιτικό χώρο.

Δήλωση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, για τον θάνατο του Γιάννη Καψή: Ο Γιάννης Καψής υπήρξε μια εμβληματική μορφή που άφησε το αποτύπωμά της στη δημοσιογραφία, την αντίσταση κατά της δικτατορίας και την πολιτική ζωή.
Ο αγαπημένος μας Γιάννης, υπήρξε ένας ενεργός δημοκράτης πολίτης που βρισκόταν πάντα στις επάλξεις των αγώνων της προοδευτικής δημοκρατικής Παράταξης και του ΠΑΣΟΚ, ένας άξιος συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου με ξεχωριστή συμβολή και ήθος.
Αποχαιρετούμε έναν ακέραιο άνθρωπο, έναν κορυφαίο δημοσιογράφο, έναν διαχρονικά συνεπή  αγωνιστή.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του.

Τη θλίψη του για την απώλεια του πολιτικού και δημοσιογράφου Γιάννη Καψή εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης. «Ο Γιάννης Καψής, ένας διακεκριμένος δημοσιογράφος και πολιτικός με μακρά και γόνιμη διαδρομή στα δημόσια πράγματα της χώρας, έφυγε από τη ζωή σήμερα.
Το πάθος του για την αλήθεια και τη δημοκρατία, οι πολιτικοί και κοινωνικοί του αγώνες αποτυπώθηκαν στη σημαντική διαδρομή του μέσα από το προδικτατορικό «Έθνος» και τα μεταπολιτευτικά «Νέων».
Η πολυετής θητεία του στο υπουργείο Εξωτερικών ανέδειξε ένα πλούσιο διπλωματικό έργο για την υπεράσπιση των εθνικών μας θεμάτων, με συνθήκες και συμφωνίες που παραμένουν σε ισχύ ως τις μέρες μας.
Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήριά μου στους οικείους του.»

Γιώργος Παπανδρέου: Συλλυπητήρια από τον πρόεδρο του ΚΙΔΗΣΟ. «Ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας, ένας μαχητής δημοσιογράφος και πολιτικός «έφυγε» από κοντά μας. Η λύπη μας είναι μεγάλη. Καλό ταξίδι, Γιάννη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος για τη δημοσιογραφία και την πολιτική – «Έφυγε» ο Γιάννης Καψής

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαμός στο Ποτάμι – Θέλουν να διώξουν τον Θεοδωράκη μετά την ήττα του στην Κεντροαριστερά!

ΑΚΟΜΑ: Κατερίνα Πλακίδα: Την «πολιορκούν» δύο κόμματα, τι συμβαίνει με την Χρυσή Αυγή