Τροχαίο Παντελίδη – Η συγκλονιστική περιγραφή της Μίνας Αρναούτη για τα τελευταία λεπτά πριν την πρόσκρουση (video)

Μίνα Αρναούτη

Για το τροχαίο δυστύχημα που οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης τον Φεβρουάριο του 2016, μίλησε για πρώτη φορά η Μίνα Αρναούτη.

Η συνεπιβάτισσα του τραγουδιστή, 21 μήνες μετά το τραγικό συμβάν, λύνει τη σιωπή της και περιγράφει στον Αντώνη Σρόιτερ τι ακριβώς έγινε τη μοιραία νύχτα.

Απόσπασμα της πολυαναμενόμενης συνέντευξης προβλήθηκε σήμερα το πρωί από το Happy Day.

«Εμένα ο Παντελής όταν μου είπε “αν θέλεις να έρθεις εκεί”, μου είπε ότι θα πάμε σε ένα σπίτι που είναι ο φίλος μου ο τάδε, να παίξουμε λίγο πόκερ, να γελάσουμε. Εγώ δε φαντάστηκα ότι μπορεί αυτό να μην είναι σπίτι. Να είναι σπίτι-λέσχη. Όταν έφτασα εκεί, διαπίστωσα ότι ήταν πολλά τα λεφτά που παίζανε. Ότι ήταν πιο επαγγελματικό», εξιστορεί για τα όσα προηγήθηκαν.

Μιλώντας για τη στιγμή του μοιραίου τροχαίου, συγκλονίζει: «πριν το ατύχημα δεν μιλάγαμε καθόλου μεταξύ μας. Ο Παντελής οδηγούσε, η Φρόσω τσέκαρε κάτι μηνύματα στο κινητό της… Κατάλαβα ότι πήγαινε για τον τοίχο! Είχα την αίσθηση ότι δεν μπορούσε να το ελέγξει. Σαν να το άφησε να φύγει! Φόρεσα τη ζώνη γιατί φοβήθηκα».

«Έκανα έξι χειρουργεία σε πέντε μήνες. Τα τρία ήταν την πρώτη μέρα που πήγα στο νοσοκομείο καθώς κινδύνευσε πολύ η ζωή μου», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ενώ για την αντιπαράθεση με την οικογένεια Παντελίδη επισημαίνει πως «δεν θεωρώ ότι έκανα άδικες επιθέσεις στην οικογένεια του Παντελή, αν έκανα επιθέσεις. Θεωρώ απλά ότι έλεγα την αλήθεια».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είπε η Δέσποινα Βανδή για τη ληστεία και τις δηλώσεις που δεν έκανε (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H Μαντώ Γαστεράτου επέστρεψε από το Nomads – Τι συμβαίνει όταν κλείνουν οι κάμερες (video)

ΑΚΟΜΑ: Το… camera bombing του Κώστα Καραμανλή στη Ζέτα Δούκα – Πως το σχολίασε η ηθοποιός! (video)