Χαμός στην Ηλεία – Πριν το μαχαίρωμα ο 26χρονος είχε αρπάξει τσάντα ηλικιωμένης

Πύργος

Συνέλαβαν τους δράστες του μαχαιρώματος στην Σπιάντζα Ηλείας, αλλά για έναν από αυτούς προέκυψε και… άλλη υπόθεση! 

Ο 26χρονος, που είχε καβγαδίσει με έναν 21χρονο για μια ανάρτησή του στο Facebook και η 20χρονη φίλη του τον μαχαίρωσε στην κοιλιά, κατηγορείται και για τον τραυματισμό μιας ηλικιωμένης από την οποία άρπαξε την τσάντα!

Το απόγευμα της Κυριακής, το ζευγάρι είχε ζητήσει το λόγο από τον 21χρονο στην αυλή του σπιτιού του για το σχόλιό του στην ανάρτηση και η 20χρονη τον είχε μαχαιρώσει με έναν σουγιά. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και του αστυνομικού τμήματος Πύργου «χτένισαν» από την Ηλεία και τελικά κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες του μαχαιρώματος, το μεσημέρι της Δευτέρας και στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκε ένα μαχαίρι το οποίο κατασχέθηκε. Το ζευγάρι είχε παραπεμφθεί από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας να δικαστεί από το Αυτόφωρο με τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της οπλοχρησίας κατά συναυτουργία.

Όμως, ο 26χρονος ταυτοποιήθηκε και ως ο τσαντάκιας ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου είχε αρπάξει την τσάντα μιας 79χρονης που περπατούσε στον δρόμο με 250 ευρώ και προσωπικά της αντικείμενα με τέτοια βιαιότητα, ώστε η ηλικιωμένη έπεσε στο οδόστρωμα, τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Πύργου. Μάλιστα, σε βάρος του δράστη είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Πρωτοδικών Ηλείας και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας του είχε ασκήσει δίωξη για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και παράνομη οπλοκατοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικό – 20χρονη στον Πύργο μαχαίρωσε 21χρονο γιατί δεν της άρεσε ανάρτησή του στο Facebook

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το απόγευμα η απολογία του 29χρονου στον ανακριτή για τα τρομοδέματα

ΑΚΟΜΑ: Εργατικό δυστύχημα στο λατομείο Δρυμού Θεσσαλονίκης – Νεκρός ένας 50χρονος