Δήμαρχος Μάνδρας: Η καταστροφή είναι ολοκληρωτική…

Ολοκληρωτική είναι η καταστροφή στον δήμο Μάνδρας, όπως δήλωσε η δήμαρχος της περιοχής, Ιωάννα Κριεκούκη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, “Πρακτορείο 104,9 FM”.

Η κα Κριεκούκη ανέφερε ότι “κάτοικοι είναι εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους, το νερό έχει φθάσει το ένα μέτρο μέσα στις κατοικίες, έχει κοπεί το ρεύμα και το νερό στην περιοχή, έχουν παρασυρθεί ακόμη και μεγάλα οχήματα όπως βυτιοφόρα”.

“Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σε όλη την Μάνδρα, που θρηνεί για τους χαμένους συμπολίτες της” δήλωσε συντετριμμένη η δήμαρχος, που είναι και η ίδια εγκλωβισμένη στην κατοικία της. Νωρίτερα γείτονες έσωσαν την ίδια της τη μητέρα.

Ο εκτελεστικός γραμματέας του δήμου Μάνδρας Ειδηλλίας, Στάθης Ραγκούσης, δήλωσε ότι “η Μάνδρα έχει χαθεί, πρόκειται για βιβλική καταστροφή, όλοι δρόμοι είναι ποτάμια, η στάθμη του νερού παραμένει στα δύο μέτρα”. Ο ίδιος είπε ότι “η περιοχή δεν έχει ηλεκτροδότηση, η παλιά εθνική οδός Ελευσίνας-Θήβας έγινε χείμαρρος και παρέσυρε τη Μάνδρα, η πυροσβεστική κατάφερε να απεγκλωβίσει κάποιους ανθρώπους στην περιοχή”.

Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Αντώνης Λάλος, είπε ότι “η κακοκαιρία θα συνεχιστεί στην περιοχή αλλά και στην ηπειρωτική χώρα τις επόμενες τρεις μέρες και τα προβλήματα θα είναι έντονα σε περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές το καλοκαίρι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανείπωτη τραγωδία: Στους δεκαπέντε οι νεκροί από τις πλημμύρες στην Δυτική Αττική – Δεκάδες οι τραυματίες

Στο «πόδι» η Πυροσβεστική: 600 κλήσεις για απεγκλωβισμούς και αντλήσεις υδάτων στην Μάνδρα

Μαξίμου για την τραγωδία στη Μάνδρα: «Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη…»

Εθνικό πένθος κήρυξε ο Αλέξης Τσίπρας και άμεση στήριξη στους πληγέντες από την θεομηνία