Άνω-κάτω το Χόλιγουντ – Κατηγορούν τη Μέριλ Στριπ για το σκάνδαλο Γουάινστιν – Γέμισε αφίσες το Λος Άντζελες (pic)

Μέριλ Στριπ

Αφίσες της Μέριλ Στριπ στο πλευρό του Χάρβεϊ Γουάινστιν με το μήνυμα «Ήξερε» έχουν γεμίσει πολλές περιοχές του Λος Άντζελες.

Οι αφίσες, βασισμένες στο έργο της καλλιτέχνιδας Μπάρμπαρα Κροάγκερ, απεικονίζουν μια φωτογραφία με την Στριπ και τον Γουάινστιν χαμογελαστούς. Τα μάτια της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού είναι καλυμμένα με μία κόκκινη ταινία που γράφει «SHE KNEW».

Μέριλ Στριπ02

Είναι άγνωστο ποιος κρύβεται πίσω από την συγκεκριμένη street art πράξη που έχει τη μορφή guerilla ακτιβισμού. Το μήνυμα πάντως είναι σαφές. Η 68χρονη ηθοποιός κατηγορείται ότι ήξερε, πράγμα που κατ’ επέκταση σημαίνει ότι επέτρεπε να συμβαίνουν όλα αυτά τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης κι επίθεσης για τα οποία κατηγορείται ο Γουάινστιν.

Η ίδια, απαντώντας στην ηθοποιό Ρόουζ Μακ Γκάουαν που ήταν αυτή που πρώτη την κατηγόρησε ανοιχτά ότι γνώριζε κι αποσιώπησε την συμπεριφορά του Αμερικανού παραγωγού, αρνείται ότι είχε την παραμικρή ιδέα και ανάμειξη σε όλα αυτά.

Μέριλ Στριπ04

Οι αφίσες έχουν εντοπιστεί έξω από το κτίριο του Screen Guides, έξω από το σπίτι της ηθοποιού κι απέναντι από το studio της Twentieth Century Fox – καθώς είναι η εταιρεία διανομής της νέας ταινίας της Στριπ «The Post».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε τη Γιάννα Αγγελοπούλου με τον σύζυγό της να διασκεδάζουν στον Αντώνη Ρέμο (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μήπως είναι… καταραμένη; Φήμες θέλουν την Άνιστον να χωρίζει!

ΑΚΟΜΑ: Τέρμα ο «Λάμψη» για τον Λιάγκα – Γιατί παραιτήθηκε ο παρουσιαστής (video)