Απίστευτη ταλαιπωρία: Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών-Λαμίας – Δίπλωσαν νταλίκες (Βίντεο)

727

Κλειστό το ρεύμα προς Λαμία – Με τρομερή δυσκολία η κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα – Αιτία τα ντεραπαρισμένα αυτοκίνητα – Τιτάνια μάχη για να κρατηθεί ανοιχτός ο δρόμος.

Ο χιονιάς και η επιπολαιότητα των οδηγών για άλλη μια φορά κατάφεραν να κλείσουν την εθνική οδό και μάλιστα μια ήμερα που κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων των Χριστουγέννων, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

«Δίπλωσαν» νταλίκες σε Μπράλο και Μαρτίνο
Άνοιξε μετά τις 5.30 το απόγευμα ο αυτοκινητόδρομος Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του 126ου χλμ, μετά τα διόδια της Τραγάνας, όπου είχαν διπλώσει δύο νταλίκες, εγκλωβίζοντας και ένα τουριστικό λεωφορείο.

Ωστόσο, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Οδού, Γεράσιμος Μονοκρούσος, είχε δημιουργηθεί πολύ μεγάλο μποτιλιάρισμα, από το 117ο έως το 131ο χλμ και χρειάζεται αρκετή ώρα να αποκατασταθεί η κίνηση των αυτοκινήτων, δεδομένης της εξόδου για τις γιορτές, όπως είπε.

Ο εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι η εταιρεία έχει κινητοποιήσει 60 εκχιονιστικά μηχανήματα και αντιμετωπίζει επιτόπου όλα τα προβλήματα που προκύπτουν από τις καιρικές συνθήκες.

Πριν προλάβει η αστυνομία να κλείσει την εθνική οδό και να διακόψει την κυκλοφορία έτσι ώστε να καθαριστεί το οδόστρωμα, οι οδηγοί που βρίσκονταν μέσα στο τμήμα της ΠΑΘΕ πριν και μετά τον κόμβο του Μαρτίνου εγκλωβίστηκαν με συνέπεια να παραμένει κλειστό το ρεύμα προς Λαμία και με μεγάλη δυσκολία να διεξάγεται η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν από τις 3.00 το μεσημέρι, όταν υπήρξε μεγάλης έντασης χιονόπτωση χωρίς να προλάβουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα να απομακρύνουν τους όγκους του χιονιού από το οδόστρωμα.

Υπενθυμίζεται πως η Δ/νση Αστυνομίας Φθιώτιδας εξέδωσε απαγορευτικό για την κυκλοφορία φορτηγών στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία από το ύψος των διοδίων Αφιδνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το σαββατοκύριακο θα χιονίσει και στην Αττική – Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί!

Στα λευκά και σήμερα η χώρα – Που θα χιονίσει σύμφωνα με την ΕΜΥ

Ανοιχτοί οι δρόμοι στο Πήλιο με συνεχείς αποχιονισμούς

«Σαρώνει» η κακοκαιρία τη Δυτική Ελλάδα – Κλειστοί δρόμοι στα ορεινά – Πού απαιτούνται αλυσίδες