Δείτε τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μόλις λίγες ημέρες πριν το τροχαίο (video)

Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Εξαιρετικά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη, τέσσερις ημέρες έπειτα από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που τον οδήγησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ασκληπιείου Βούλας.

Οι θεράποντες γιατροί είναι φειδωλοί σε ό,τι αφορά στις εκτιμήσεις για την πορεία της υγείας του 44χρονου, καθώς έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Υπενθυμίζεται πως κάτω από συνθήκες που παραμένουν θολές ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων κατά την επιστροφή του στο σπίτι του στη Βάρη, οδηγώντας μια μεγάλου κυβισμού μηχανή έχασε τον έλεγχό της και από την πτώση του τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι.

Λίγες ημέρες πριν το σοβαρό τροχαίο, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Ο Κωσταντίνος ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την… εστίαση, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και τη γνωριμία του με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ ήμουν εντάξει απέναντι στον Γρηγόρη και εκείνος απέναντι σε εμένα…ακόμα και τώρα θα μιλήσουμε τρεις, τέσσερις φορές στο τηλέφωνο με τον Γρηγόρη και θα τα πούμε κι έξω όταν θα συναντηθούμε σαν να μην πέρασε μία μέρα…».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί αποχώρησε η Χριστίνα Κολέτσα από την εκπομπή του – Ο Γιώργος Λιάγκας απαντάει

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονιστικός ο Χρήστος Χολίδης: Αποκάλυψε ποιος τον έσωσε από τα ναρκωτικά

AKOMA: Απόλαυση: Αυτά είναι τα καλύτερα βίντεο με σκύλους για το 2017