Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο – Η «προπαγάνδα» του Ερντογάν σε μαθητές της Κομοτηνής

Ερντογάν

Ένα απίστευτο βίντεο, στο οποίο ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν απευθύνεται σε μαθητές του μειονοτικού σχολείου «Τζελάλ Μπαγιάρ» και στους οποίους ευθαρσώς λέει πως «Όλοι μαζί είμαστε Τουρκία», έφερε στο φως η γνωστή ιστοσελίδα tourkikanea.gr και η δημοτική παράταξη Κομοτηνής «Σπάρτακος», που πρωτοστάτησε κατά της πρόσφατης επίσκεψης του «σουλτάνου» στην Θράκη.

Η συνομιλία Ερντογάν με μειονοτικούς μαθητές καταγράφηκε με κάμερα κινητού τηλεφώνου και προκαλεί αίσθηση, αφού ακούγεται να εξηγεί στους μαθητές το νεο-οθωμανικό δόγμα του, με τις ανάλογες χειρονομίες: «Μια σημαία, μια πατρίδα, ένα κράτος. Τι σημαίνει; Ένα έθνος, μια σημαία, ένα κράτος. Εντάξει; Δεν υπάρχουν διακρίσεις, δεν υπάρχουν διαφορές. Θα είμαστε ένα, θα είμαστε ισχυροί, θα είμαστε ζωντανοί, θα είμαστε αδέρφια. Όλοι μαζί θα είμαστε Τουρκία» λέει συγκεκριμένα, χωρίς ενδοιασμούς ο Ερντογάν, σαν να απευθύνεται σε μαθητές τουρκικού σχολείου της Άγκυρας.

Δίπλα στον Τούρκο πρόεδρο βρισκόταν και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος προφανώς και δεν αντιλήφθηκε την «κατήχηση» Ερντογάν στους μαθητές του μειονοτικού σχολείου.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στην Κρήτη – Κοριτσάκι 5 ετών κατάπιε 15 χάπια στη Μεσαρά

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έτσι έγινε το άγριο έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο «φως»

ΑΚΟΜΑ: Συντετριμμένος από την τραγωδία με τον αστυνομικό ο Κ. Σημίτης