Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου: «Γύρισα σπίτι κι έκλαιγα όταν…» (video)

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου άνοιξε την καρδιά της στον Νίκο Γεωργιάδη και στην εκπομπή «Επιτέλους σαββατοκύριακο» και εξομολογήθηκε κάτι για πρώτη φορά…

«Θα σου εξομολογηθώ κάτι που το λέω για πρώτη φορά. Ο γυναικολόγος μου μου το έχει πει να καταψύξω τα ωάρια μου. Κι όταν μου το είπε φέτος, γιατί κανονικά τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος, στα 32. Από τα 37 και μετά δεν είναι το ίδιο. Μέχρι τα 32 κανονικά πρέπει να το κάνει μια γυναίκα, στην Αμερική τότε το κάνουν. Του λέω, «τι λέτε;». Μου λέει «Κατερίνα, το κάνουν πάρα πολλές κοπέλες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή γιατί μετά θα μεγαλώσεις». Γύρισα σπίτι κι έκλαιγα. Και λέω Θεέ μου, οι φίλες μου έχουν κάνει παιδιά, έχουν όλες τακτοποιήσει τις ζωές τους, κι εγώ μόνο δουλεύω. Κι αυτή τη στιγμή μου λένε να καταψύξω τα ωάρια μου.

Εντάξει, είναι μια πρόταση ενός επιστήμονα, που την κάνει σε πάρα πολλές κοπέλες που είναι και λογικό. Προς το παρόν έχω αρνηθεί, δεν ξέρω γιατί. Ίσως γιατί αισθάνομαι ότι κάτι καλό θα συμβεί στη ζωή μου αυτή τη χρονιά. Ίσως γιατί μελετάω και τα άστρα και ξέρω ότι κάτι καλό θα συμβεί, οπότε γείωσα τον γυναικολόγο. Προτίμησα τα άστρα από την επιστήμη. Αλλά ότι μου το έχουν πει, μου το έχουν πει. Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι. Κακώς ίσως. Μπορεί του χρόνου αν ξανακάνουμε μια συνέντευξη να σου πω Νίκο το έκανα», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Μαυρίδη και τα όσα είπε στο Nomads

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι τέσσερις -ακόμη- celebrities που ετοιμάζουν βαλίτσες για το «Survivor 2»

ΑΚΟΜΑ: Οι πρώτες δηλώσεις της Αποστολίας Ζώη μετά τη νίκη στο Nomads! (video)