Θεοδωρόπουλος: Δεν θέλω μόνος μου τον ΠΑΟ – 300.000 Παναθηναϊκοί από 50 ευρώ

Τη στήριξη του κόσμου για ακόμα μια φορά χρειάζεται ο Παναθηναϊκός μετά και από την πρώτη συνάντηση που είχαν ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος με τους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού.

Ο mr. Chipita εγγυήθηκε ενώπιον των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού πως θα συνεχίσει να βάζει τα χρήματα που έβαζε και μέχρι σήμερα στην ΠΑΕ, δηλαδή περίπου 500-600.000 ευρώ ετησίως και τους τόνισε πως στο πλάνο του είναι να μπουν κι άλλοι επιχειρηματίες, να βοηθήσουν οικονομικά τον σύλλογο, ενώ στην εξίσωση έβαλε για τα καλά και τον κόσμο του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωρόπουλος, που είχε μαζί του και τρεις ακόμα επιχειρηματίες, πως θα πρέπει να γίνει ένα ΔΣ από παλαιμάχους που θα βγουν μπροστά και θα μαζέψουν λεφτά τόσο από επιφανείς οικονομικά Παναθηναϊκούς, όσο και από τον κόσμο.

Μάλιστα, τους εξήγησε ένα πλάνο που αφορά μια μάζα περίπου 300.000 Παναθηναϊκών, οι οποίοι θα βάλουν από 50 ευρώ στα ταμεία του συλλόγου προκειμένου να μαζευτούν άμεσα 15 εκατομμύρια ευρώ για να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να βγάλει τη φετινή χρονιά και να αποφευχθεί το οικονομικό κραχ. 15 εκατομμύρια που σε συνδυασμό με τα χρήματα που θα βάλουν επιχειρηματίες, θα βοηθήσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τον σύλλογο να ανασάνει.

«Εγώ δεν μπορώ να σηκώσω μόνος μου το βάρος. Δεν θέλω μόνος μου την ομάδα, αλλά θα συνεχίσω να βάζω τα χρήματα που έβαζα. Χρειάζεται η στήριξη όλων», είπε μεταξύ άλλων ο mr. Chipita, την ώρα που οι τρεις επιχειρηματίες που ήταν δίπλα του, μεταξύ των οποίων ο Γαβριηλίδης, δεν δεσμεύτηκαν να βάλουν λεφτά, αλλά είπαν ότι θα προχωρήσουν σε επαφές με άλλους επιχειρηματίες για να δουν αν υπάρχει διάθεση να βοηθήσουν.

«Θα τα συζητήσουμε όλα μεταξύ μας και στην επόμενη συνάντηση θα δούμε πως θα τρέξουν οι διαδικασίες», είπε ο Θεοδωρόπουλος.

Δεν μπορεί να αλλάξει άμεσα το ΔΣ

Στο τραπέζι έπεσαν διάφορες προτάσεις από τους παρευρισκόμενους και όλοι συμφώνησαν πως θα δουν πως θα κινηθούν στην επόμενη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως θα χρειαστεί χρόνος για να γίνει – αν γίνει – νέο ΔΣ, το οποίο θα απαρτίζεται αποκλειστικά από παλαίμαχους της ομάδας. Κι αυτό διότι υπάρχει θέμα με το καταστατικό και για να αλλάξει το Διοικητικό Συμβούλιο χρειάζεται να περάσουν περίπου τρεις μήνες, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν έχει τόσο χρόνο στη διάθεσή του.

Πηγή: to10.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τεράστιο διπλό του Πανιωνίου μέσα στη Λεωφόρο

Με αφαίρεση 3 βαθμών απειλείται άμεσα ο Παναθηναϊκός

Μόσχα: Αυτή είναι η κλήρωση του Μουντιάλ – Όλοι οι όμιλοι