Σάλος στην Κω – 65χρονος κομμωτής ασελγούσε στις ανήλικες εγγονές του!

Κως

Για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή, αλλά και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας παιδιών, κατηγορείται ένας 65χρονος κομμωτής στην Κω.

Θα καθίσει το εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω στις 15 Μαΐου. Ο κατηγορούμενος καταγγέλθηκε από τους γονείς δύο ανήλικων κοριτσιών 11 και 7 ετών αλλά και από μια 18χρονη συγγενή του, για εξακολουθητική ασέλγεια.

Η 32χρονη ανιψιά του 65χρονου, που προκάλεσε την έρευνα για την υπόθεση, ισχυρίστηκε συγκεκριμένα ενώπιον αστυνομικών, ότι τόσο η ίδια, όσο και η μητέρα της, αδελφή της συζύγου από δεύτερο γάμο του καταγγελλόμενου, είχαν ενδείξεις, ότι θώπευε τα δύο ανήλικα παιδιά και για το λόγο αυτό τους είχαν απαγορεύσει να συναναστρέφονται μαζί του.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν τα παιδιά, σε ανύποπτο χρόνο και συγκεκριμένα καθώς έκαναν μπάνιο είχαν πει στη γιαγιά τους ότι τα χάιδευε ο κατηγορούμενος, ενώ το ίδιο είχαν πει και στη μητέρα τους.

Η μητέρα, προκειμένου να μην δώσει λαβές για δυσμενή σχόλια και να στιγματίσει τα παιδιά, όπως τόνισε, αποφάσισε να μην καταγγείλει το γεγονός στις αρχές, κρατώντας ωστόσο αποστάσεις από τον 65χρονο.

Στη μήνυση της μητέρας υποστηρίζεται συγκεκριμένα ότι ο 65χρονος έβρισκε ευκαιρία να ασελγεί στα παιδιά της, όποτε επισκέπτονταν την οικία της θείας τους.

Η κατάσταση, ωστόσο ξέφυγε, όταν έγινε γνωστό στον στενό οικογενειακό κύκλο, ότι παρόμοια συμπεριφορά είχε επιδείξει και σε τρία εγγονάκια του.

Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, η σύζυγος του 65χρονου είναι μητέρα τριών παιδιών από τον πρώτο της γάμο (με τον κατηγορούμενο φέρεται να έχει κάνει ακόμη δύο).

Η 18χρονη εγγονή του, από τον πρώτο γάμο της συζύγου του, φέρεται συγκεκριμένα να ισχυρίστηκε σε κατάθεσή της, ότι ο κατηγορούμενος ασελγούσε στο κορμί της από όταν εκείνη ήταν 4 ετών!

Η 18χρονη ισχυρίστηκε συγκεκριμένα ότι ο 65χρονος, σε μικρή ηλικία την οδηγούσε στο κρεβάτι του και έβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι της για να την θωπεύει.

Η μητέρα της 18χρονης κατέθεσε ότι γνώριζε ότι είχε ασελγήσει στην κόρη της στα τελευταία 4 έτη και ότι ενημέρωσε τη σύζυγο και μητέρα της, η οποία δεν δέχτηκε ως αληθείς τις καταγγελίες.

Ο ίδιος, απολογούμενος, αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται από τους συγγενείς του.

Πηγή: dimokratiki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντοπίστηκε νεκρός στο βυθό της θάλασσας ο 20χρονος φοιτητής στη Ρόδο (pic)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καταδικάστηκε η γυναίκα που κλώτσησε κοριτσάκι που ζητιάνευε στην Ακρόπολη

ΑΚΟΜΑ: Κουκουλοφόροι τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» στον σταθμό μετρό Πανεπιστήμιο (pics)