Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος των Αγίων Αναργύρων! Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία για τον φόνο

Άγιοι Ανάργυροι

Σήμερα, θα παιχτεί η τελευταία πράξη του οικογενειακού δράματος των Αγίων Αναργύρων, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, στον Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Αγίων Αναργύρων με την κηδεία της 49χρονης Ελένης Χερουβείμ, της 70χρονης Βασιλικής Χερουβείμ και της μόλις τριών ετών Μυρτώς-Πετρίνας, που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ τα ξημερώματα Δευτέρας από τον πατέρα της οικογένειας, τον 46χρονο αστυνομικό Χρήστο Ζαπαντιώτη.

Η σορός του δράστη και αυτόχειρα θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αιτωλοακαρνανία.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία τα πτώματα της συζύγου και πεθεράς του αστυνομικού βρέθηκαν κοντά στην μπαλκονόπορτα του σαλονιού γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως οι δυο γυναίκες προσπάθησαν να καλέσουν σε βοήθεια μπροστά στη θέα του όπλου που είχε στρέψει κατά πάνω τους ο 46χρονος, αρχικά στη γυναίκα του την οποία  πυροβόλησε με τρεις σφαίρες, η μια στο κεφάλι, και στη συνέχεια στην πεθερά του η οποία δέχθηκε δυο σφαίρες. Και οι δύο γυναίκες εκτελέστηκαν από απόσταση μισού μέτρου.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τις αρχές η 70χρονη είχε ακούσει την έντονη διαμάχη του ζευγαριού και ανέβηκε από τον πρώτο όροφο που έμενε για να δει τι συμβαίνει και να τους ηρεμήσει.

Στη συνέχεια πήγε στο δωμάτιο της μικρής του κόρης την οποία πυροβόλησε ενώ το πτώμα του ίδιου του δράστη βρέθηκε σε εμβρυική στάση δίπλα στο νεκρό κοριτσάκι του.

Στον τόπο της τραγωδίας βρέθηκαν συνολικά οκτώ σφαίρες, εκ των οποίων η μία «ορφανή», κάτι που αποδεικνύει ότι πιθανότατα ο δράστης αστόχησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σεισμός ξύπνησε του Κρητικούς – 4,6 Ρίχτερ νότια της Παλαιοχώρας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εισαγγελική έρευνα του Αρείου Πάγου για το αν πρέπει να διωχθεί και στην Ελλάδα το 19χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη

ΑΚΟΜΑ: Καφετζής στη Λάρισα «έλεγε» τον καφέ για… 20 ευρώ!