Τα… έψαλαν στον Τσίπρα – Μαθητές είπαν τα κάλαντα της Χίου στον πρωθυπουργό (pics & video)

Καλάντα

Ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος, η χορωδία των μαθητών του 1ου Γυμνάσιου Παπάγου και η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος έψαλαν το πρωί του Σαββάτου, προπαραμονή Χριστουγέννων, τα παραδοσιακά κάλαντα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Το Μέγαρο Μαξίμου γέμισε χαρούμενες φωνές κι ωραίες μουσικές, ενώ ο πρωθυπουργός ευδιάθετος και γελαστός άκουσε τις παραδοσιακές μελωδίες, μαζί με τους συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

Καλάντα02

Ο πρωθυπουργός αστειεύτηκε με τους μαθητές από του Παπάγου, ρωτώντας τους κάποια πράγματα πιο καθημερινά, όπως αν παίζουν μπάσκετ, και μετά τους ζήτησε να «του τα πουν».

Καλάντα04

Αρχικά τα παιδιά έπαιξαν τα παραδοσιακά κάλαντα της Χίου, με τον πρωθυπουργό να σχολιάζει ότι ήταν «πολύ ωραία κάλαντα» που «δεν είχε ξανακούσει» και σχολιάζοντας πως και τα παιδιά ήταν «καταπληκτικά», τους ζήτησε να του πουν και τα «παραδοσιακά», προκαλώντας μια γενική αμηχανία κι αναγκάζοντας την υπεύθυνη της χορωδίας να ρωτήσει «ποια εννοείτε;».

Καλάντα06Καλάντα05

Τελικά τα παιδιά, αν και δεν είχαν προετοιμαστεί συγκεκριμένα γι΄αυτό, έψαλαν στον κύριο Τσίπρα και το «Καλήν ημέραν άρχοντες», που τους ζήτησε, κερδίζοντας το θερμό του χειροκρότημα και το σχόλιο «και χωρίς πρόγραμμα, είστε καταπληκτικοί, μπράβο»! Στην συνέχεια, τους μοίρασε δώρα και κάλεσε όλους τους μαθητές κοντά του για μια φωτογραφία, ενώ δεν παρέλειψε να αστειευτεί και για τα δώρα που ζήτησαν από τον Άγιο Βασίλη, παραδεχόμενος: «Τι να πρωτοφέρει κι αυτός…».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης για Σκόπια: «Αν δεν μπορούν να συνεννοηθούν Τσίπρας-Καμμένος, ας παραιτηθούν!»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Υπεγράφη το Προεδρικό Διάταγμα για το Ελληνικό – Τσίπρας: «Κερδίσαμε ένα πρώτο μεγάλο στοίχημα»

ΑΚΟΜΑ: Βενιζέλος κατά κυβέρνησης: «Έχει ήδη ψηφιστεί το τέταρτο μνημόνιο με σκληρές περικοπές»