Τι απαντάει ο Ανδρέας Φουστάνος στο δημοσίευμα για τη δέσμευση των λογαριασμών του

Ανδρέας Φουστάνος

Δημοσίευμα ανέφερε ότι δέσμευσαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Ανδρέα Φουστάνου οι δικαστές του Συμβουλίου Εφετών.

Ο πλαστικός χειρουργός των σταρ είναι αντιμέτωπος με δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του ως τα μέσα του 2018, καθώς το όνομά του έχει μπει στο μικροσκόπιο των φοροελεγκτικών μηχανισμών, αλλά και της Δικαιοσύνης.

Το όνομα του πλαστικού χειρουργού, εκτός από τις κοσμικές στήλες, είχε δει πρόσφατα το φως της δημοσιότητας για… χρέη στη ΔΕΗ. Συγκεκριμένα, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού είχε κόψει, λόγω οφειλών ύψους 1.400.000 ευρώ, το ρεύμα σε πολυώροφο κτίριο του Αμαρουσίου (όπου στεγάζονται δεκάδες επιχειρήσεις, αλλά και το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου), στο οποίο ο Ανδρέας Φουστάνος είχε αναλάβει τη διαχείριση του 17ου ορόφου!

Σύμφωνα, βέβαια, με τον πλαστικό χειρουργό, τα χρέη προέρχονταν από περασμένα έτη, όταν τη διαχείριση είχε ο Μπάμπης Βωβός.

Ο Ανδρέας Φουστάνος απάντησε πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, ο οποίος διέψευσε το δημοσίευμα: «Χρέη προς τη ΔΕΗ; Όχι, όχι. Δεν έχω με τη ΔΕΗ κανένα πρόβλημα. Αν έχει το κτίριο δεν ξέρω. Με πιάνετε αδιάβαστο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα καρφιά της Αναστασίας Περράκη για τη σύντροφο του πρώην της, Λάουρα Νάργες (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κάτι τρέχει με τον Μένιο – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Φουρθιώτης

ΑΚΟΜΑ: Τα δάκρυα του Μαυρίδη στο Nomads – Τι θα δούμε απόψε (video)