Τραγωδία στη Γλυφάδα: Έβαλε φωτιά μέσα στο αυτοκίνητό του και κάηκε ζωντανός – Το απίστευτο προσωπικό του δράμα (Βίντεο ντοκουμέντο)

Ένα τραγικό γεγονός εξελίχθηκε λίγο μετά της 15:00 στην οδό Παλμύρας στην Γλυφάδα. Περίοικοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική υπηρεσία καθώς ένα αυτοκίνητο μάρκας Φιατ Ούνο τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ ήταν παρκαρισμένο.

Οι άντρες του 8ο πυροσβεστικού σταθμού που έσπευσαν να σβήσουν την φωτιά διαπίστωσαν ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε απανθρακωμένο ένα πτώμα, όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα των νοτίων προαστίων vimaonline.gr.

Πρόκειται για έναν 82χρονο ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες αφού περιέλουσε το εσωτερικό του αυτοκινήτου με βενζίνη, κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και έβαλε φωτιά. Ο ηλικιωμένος προηγουμένως είχε αφήσει σημείωμα που εξηγούσε στα παιδιά του, τους ακριβείς λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν λίγες ημέρες διαγνώστηκε με καλπάζοντα καρκίνο. Αυτό αποτέλεσε και το έναυσμα για να πάρει την τραγική απόφαση και να δώσει τέλος στη ζωή του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΝΔ για ΠΑΜΑΚ: «Θεατής η κυβέρνηση στα περιστατικά βίας και ανομίας»

Σε πανεπιστήμιο υπόθαλψης της βίας έχει μετατραπεί η ΑΣΟΕΕ – Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού

Εικόνες παρακμής και ανομίας στα ελληνικά πανεπιστήμια