Δ. Καμμένος για Σκόπια: “Δεν μπορεί να μας στριμώξει η ΝΔ στο θέμα της ονομασίας”

Καμμένος

«Δεν επιτρέπεται να κάνεις κωλοτούμπα στα εθνικά θέματα», τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, όσον αφορά στο ζήτημα των Σκοπίων.

Ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε πως οι ΑΝΕΛ δεν δέχονται τον όρο «Μακεδονία» σαν όνομα αυτού του κατασκευασμένου κράτους.

Ενώ υπογράμμισε, πως ο κίνδυνος για ανατροπή της κυβέρνησης αποτελεί απλά «αυθαίρετα σενάρια».

«Το κράτος πρέπει να είναι βιώσιμο, στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από την Ελλάδα και είναι διαλλακτικοί λόγω της επιθυμίας τους να μπουν στο ΝΑΤΟ», εκτίμησε ο ίδιος, ξεκαθαρίζοντας ότι οι ΑΝΕΛ δεν πρόκειται να ψηφίσουν υπέρ ονομασίας στον οποίο περιέχεται όρος “Μακεδονία”, ούτε στην περίπτωση που ένας τέτοιος όρος εγκριθεί από το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών».

«Αμφιβάλω ότι οι 300 και κυρίως οι Μακεδόνες βουλευτές, θα ψηφίσουν οποιαδήποτε ονομασία με τον όρο Μακεδονία μέσα», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Επιπλέον, έκανε λόγο για «λάθος τακτική» που ακολουθεί το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, καθώς «πρέπει να έχεις θέση, όχι να περιμένεις τον άλλο. Προσπαθούν να μας στριμώξουν πολιτικά, αλλά αυτό δε γίνεται. Δεν υπάρχει θέμα δεδηλωμένης», τόνισε, συμπληρώνοντας ότι «δεν δοκιμάζεται η κυβέρνηση, γιατί είναι σαφής η θέση των κομμάτων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αχτσιόγλου: «Προτεραιότητά μας οι εργαζόμενοι – Αυτό μας διαχωρίζει από τους προηγούμενους»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θεοδωράκης για Σκοπιανό: «Σύνθετη ονομασία και σαφής γεωγραφικός προσδιορισμός»

ΑΚΟΜΑ: Συνάντηση Γαβρόγλου – Μουζάλα για την εκπαίδευση προσφύγων