«Έσπασε» τη σιωπή του ο γιατρός που είχε σχέση με την Ειρήνη Λαγούδη (pic)

Ειρήνη Λαγούδη

«Έσπασε» τη σιωπή του ο γιατρός που είχε σχέση με την Ειρήνη Λαγούδη και τόνισε, μιλώντας στο STAR, ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με τον θάνατο της 44χρονης.

Ειρήνη Λαγούδη02

«Δεν έχω καμία ανάμειξη, είμαι καθαρός. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους. Έχουν ειπωθεί ακρότητες και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω σε όλα αυτά. Δεν έχω ορίσει δικηγόρο γιατί δεν υπάρχει λόγος. Εδώ είμαι στο ιατρείο μου. Είμαι καθαρός, δεν έχω καμία εμπλοκή», δήλωσε ο ορθοπεδικός που έχει ιατρείο στο κέντρο του Μεσολογγίου.

Στο μεταξύ, η οικογένεια της 44χρονης, η οποία είχε βρεθεί νεκρή στο αυτοκίνητό της στην Τριχωνίδα, κάνουν ό,τι μπορούν για να διαπιστώσουν τι ακριβώς της συνέβη.

«Όλα τα μέχρι τώρα ερευνηθέντα στοιχεία οδηγούν αναμφίβολα στην εκδοχή της ανθρωποκτονίας και μάλιστα με δόλο. Πώς συνάδει μισή ώρα πριν αυτοκτονήσει να παίρνει γλυκά για τη γιορτή του παιδιού της που γιόρταζε την επόμενη ημέρα;», δήλωσε στο Star ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

Στο μεταξύ, ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου, που έχει αναλάβει την υπόθεση για λογαριασμό της οικογένειας, έλαβε ένα SMS που δίνει άλλη τροπή. «Ξέρω ποιοι σκότωσαν την Ειρήνη», του έγραψε ο αποστολέας και κατονόμασε δυο άτομα, έναν άνδρα και μια γυναίκα. Στο ίδιο μήνυμα αποκαλύφθηκε ότι η 44χρονη είχε δανείσει στον γιατρό πρώην σύντροφό της 100.000 ευρώ.

«Λάβαμε ένα μήνυμα, το έχω στείλει στην ασφάλεια που έλεγε την Ειρήνη την έφαγε ο τάδε ο γιατρός μαζί με μια φιλενάδα του Ρωσίδα. Της πήραν 100.000 ευρώ και την έβγαλαν από τη μέση», δήλωσε ο Κώστας Σπύρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στον επιχειρηματικό κόσμο – Πέθανε ο γνωστός Τρικαλινός έμπορος Γρηγόρης Σαράφης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Βόμβα» Νίμιτζ: Ο όρος «Μακεδονία» περιλαμβάνεται στην ονομασία

AKOMA: Παραλήρημα ραββίνου κατά του Τζίμη Πανούση: Είναι αναρχοκομουνιστής και κρυφοναζιστής… (Βίντεο)