Αντισυγκέντρωση αναρχικών την ημέρα του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία

“Αντικρατική” και “αντιφασιστική” συγκέντρωση διοργανώνουν συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουαστικού χώρου, αναρχικές οργανώσεις θα πραγματοποιήσουν “αντικρατική” και “αντιφασιστική”, όπως την χαρακτηρίζουν συγκέντρωση στα Προπύλαια την 12:00η το μεσημέρι.

Στην ανακοίνωση τους επιτίθενται κατά της συγκέντρωσης για την Μακεδονία κάνοντας λόγο για “ελληνό-χριστιανικό, φασιστό-πατριωτικό μάζεμα, παράλληλα, εκπροσωπεί την περαιτέρω στρατιωτικοποίηση και εθνικοποίηση του καθεστώτος, την ενδυνάμωση του στρατού και της αστυνομίας και την επιβολή των ελληνορθόδοξων ιδεολογικών και οικονομικών συμφερόντων. Ένα σύμπλεγμα από ρασοφόρους, δημοσιογράφους, δικαστές, πολιτικούς, στρατιωτικούς, μπάτσους, επιχειρηματίες, καθηγητές-διευθυντές, βαθιά ριζωμένο στον κρατικό μηχανισμό”.

“Εμείς ως αναρχικοί και αναρχικές θέλουμε την αλληλεγγύη μεταξύ των καταπιεσμένων που μάχονται σε κάθε τόπο. Για την ενότητα και την οργάνωση που μπορεί να συντρίψει τους στρατούς των καθεστώτων και τους φασίστες τους”, συνεχίζουν στην ανακοίνωση.

Χαρακτηριστική επίσης και η αφίσα που έβγαλαν για την αντισυγκέντρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λέσβος: Συνελήφθη «αλληλέγγυος» που ξεσήκωνε τους μετανάστες εναντίον των αστυνομικών

«Ο Νίμιτς επαναλαμβάνει την επιδίωξη του αμερικανικού παράγοντα…» (Βίντεο)

Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ: «Είμαστε κατά των εθνικιστικών συλλαλητηρίων»

Καλλεντερίδης για Σκοπιανό: Σαν να είμαστε τις παραμονές της εισβολής στην Κύπρο