Δ. Γάκης: “Τους έχουν αναγνωρίσει όλοι σαν “Μακεδονία” εκτός από εμάς…” (Βίντεο)

Ο βουλευτής Δωδεκανήσων του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γάκης βρέθηκε στην εκπομπή Παρεμβάσεις το βράδυ της Τρίτης 30 Ιανουαρίου καλεσμένος του Άκη Παυλόπουλου.

“Η πολιτική σύρεται προς τα πίσω από μια λαϊκή έκρηξη που όμως δεν έχει πολιτικό περιεχόμενο” είπε ο κ. Γάκης, αναφερόμενος στο επίμαχο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και την λαϊκή αντίδραση που έχει ξεσπάσει.

Ανέφερε επίσης ότι το πρόβλημα υπάρχει εδώ και 25 χρόνια και εμείς χρησιμοποιούμε το όνομα “Μακεδονία” στην σύνθετη ονομασία, τώρα που η ΠΓΔΜ έρχεται να δώσει μια λύση στο όνομα, “ξαφνικά αναπτύσσεται ένα κίνημα την ώρα που όλοι το αναγνωρίζουν εκτός από εμάς”.

Ο κ. Γάκης ανέφερε επίσης ότι η πολιτική πρέπει να εργάζεται με διορατικότητα στις αποφάσεις της και να κοιτάει τα οφέλη της χώρας. Εδώ παρενέβη ο ένας από τους σχολιαστές της εκπομπής ο Γιάννης Λοβέρδος, λέγοντας ότι εκεί έχασε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπόρεσε να πείσει τον κόσμο που θα πάει στο συλλαλητήριο για το ποιο θα είναι το όφελος της χώρας και το τι έχουμε να χάσουμε από μια μη αναγνώριση της ονομασίας των Σκοπίων.

Δείτε όλα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην εκπομπή της Τρίτης 30/1. Η τοποθέτηση του ξεκινάει στο 14:00ο λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καράμπελας για Σκοπιανό: «Δεν δεχόμαστε το «Μακεδονία», κρύβει αλυτρωτισμό» (Βίντεο)

«Ο Νίμιτς επαναλαμβάνει την επιδίωξη του αμερικανικού παράγοντα…» (Βίντεο)

Προειδοποιεί ο πρέσβης (ε.τ.) Π. Νεάρχου στο Blue Sky για το Σκοπιανό