Επίθεση Καμμένου σε Σαμαρά: “Υπέγραψε τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και μετά το έπαιξε “Μακεδονομάχος” – Εγώ τιμώ τα παντελόνια μου!”

Πάνος Καμμένος

Άστραψε και βρόντηξε ο Πάνος Καμμένος, μια μέρα μετά το ογκώδες συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία.

Στο στόχαστρο του υπουργού Άμυνας βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπως επίσης και η Ντόρα Μπακογιάννη. Ο κυβερνητικός εταίρος άφησε αιχμές και κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε την επίθεσή του κατά του Αντώνη Σαμαρά μιλώντας σε συνεργάτες του το περιθώριο της εκδήλωσης για την ανακήρυξη του 2018, ως έτους Μέριμνας Προσωπικού.

Κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπέγραψε τη διάλυση της Μακεδονίας και μετά «το έπαιξε Μακεδονομάχος». Και διαμήνυσε πως δεν θα ρίξει την κυβέρνηση για το Σκοπιανό. «Τιμώ τα παντελόνια μου, Σαμαράς δεν γίνομαι!».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή, είπε στους συνεργάτες του: “Πλέον όλοι πρέπει να πάρουν θέση και να μιλήσουν ανοιχτά. Ουδείς πλέον δικαιούται να μιλάει μέσω κύκλων.” Σχολιάζοντας μάλιστα το χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη μίλησε για “μεγάλη δημόσια εκδήλωση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τον πρόεδρο της ΕΡΤ πήρε η Σπυράκη – Διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν καλύφθηκε το συλλαλητήριο

Επιμένει ο Μπουτάρης για το συλλαλητήριο: «Κακή η αντίληψη πως η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική!»

Σβίγκου: «Στο συλλαλητήριο κυριάρχησαν στοιχεία φανατισμού»

Οργή στα κοινωνικά μέσα για την στάση της ΕΡΤ στο συλλαλητήριο