Μέλη του ΠΑΜΕ εισέβαλαν στο γραφείο της Αχτσιόγλου: «Πάρτε πίσω τον αδελφοκτόνο νόμο»

Σε προγραμματισμένη συγκέντρωση (09/01-16.00) ενάντια στο υπο ψήφιση πολυνομοσχέδιο στη Βουλή, μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν έξω από το Υπουργείο Εργασίας. Τα μέλη του ΠΑΜΕ προκάλεσαν θραύση στη γυάλινη είσοδο στη Σταδίου και εισέβαλλαν στη στοά.

Η διμοιρία που βρισκόταν σε υπηρεσιακή διάθεση μέτρων τάξης εξωτερικά του Υπουργείου με την άφιξή της πορείας τω μελών του ΠΑΜΕ έλαβαν εντολή Κεντρου να αποχωρήσουν και οι διαδηλωτές έφτασαν στο εσωτερικό του.

Μετά από λίγο βρέθηκαν στο γραφείο της υπουργού Έφης Αχτσιόγλου όπου υπήρξε αντιπαράθεση με βουλευτές και στελέχη του ΚΚΕ.

«Δεν θα σας αφήσουμε να ολοκληρώσετε το έγκλημα, δεν θα σας αφήσουμε» φώναξαν οι συγκεντρωμένοι στην υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και την αναπληρώτρια υπουργό Θεανώ Φωτίου οι οποίες στάθηκαν όρθιες μπροστά στους διαδηλωτές.

«Ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες» φώναζαν τα μέλη του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ στην υπουργό Εργασίας. «Για το δικαίωμα στην απεργία χύθηκε αίμα», και «πάρτε το πίσω», «πάρτε πίσω τον αδελφοκτόνο νόμο» φώναζαν στις κυρίες Αχτσιόγλου και Φωτίου τα στελέχη του ΚΚΕ που βρέθηκαν μέσα στο υπουργικό γραφείο.

«Δεν συζητάτε, δεν ήρθατε για να συζητήσετε» ήταν η μοναδική φράση που κατάφερε να ψελλίσει η υπουργός Εργασίας στα διαμαρτυρόμενα στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Τασιούλας, ο Γιώργος Πέρρος και ο Δήμος Κουμπούρης.

«Δεν είδατε τι έγινε μέσα; Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση» είπε η υπουργός Εργασίας στους δημοσιογράφους που την κάλεσαν να σχολιάσει. Κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης με τους διαμαρτυρόμενους του ΚΚΕ η κυρία Αχτσιόγλου αρχικώς παρακολουθούσε σαν αποσβολωμένη. Κάποια στιγμή άρχισε να χειρονομεί και τελικώς, όταν τα στελέχη του ΠΑΜΕ της φώναζαν «πάρτο πίσω» απαιτώντας να αποσύρει το πολυνομοσχέδιο η υπουργός Εργασίας τους απάντησε: «Όχι, δεν το παίρνω πίσω»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε όσα έλεγε στη Βουλή ο Κώστας Καραμανλής για τα Σκόπια το 2008

Κρυφές δημοσκοπήσεις του Μαξίμου για το Σκοπιανό – Τι λέει ο ελληνικός λαός

Μητσοτάκης για Σκοπιανό: «Η εθνική γραμμή χαράχτηκε το 2008 από τον Καραμανλή»