Οπλιστείτε με υπομονή – Απίστευτο μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας!

Μποτιλιάρισμα

Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η σημερινή ημέρα για τους οδηγούς στους δρόμους της Αθήνας, εξαιτίας των απεργιών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Το μποτιλιάρισμα στους δρόμους της πρωτεύουσας παρουσιάστηκε από νωρίς το πρωί, με τα οχήματα να κινούνται σημειωτόν, ενώ όσο περνά η ώρα, η κίνηση αυξάνεται όλο και περισσότερο.

Σύμφωνα με την Τροχαία, κυκλοφοριακή συμφόρηση είχε νωρίς το πρωί στον Κηφισό, στην έξοδο της Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας, στις λεωφόρους Κηφισίας, Γαλατσίου, Ποσειδώνος, Βουλιαγμένης, Αλεξάνδρας, Συγγρού, στην άνοδο προς Αθήνα, Μεσογείων, στο ύψος της Κατεχάκη, στη Βασ. Αμαλίας, Φιλελλήνων, Σταδίου, καθώς και στο λιμάνι του Πειραιά.

Σημειώνεται ότι οι οδηγοί μπορούν να ενημερώνονται συνεχώς για την κίνηση στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.αstynomia.gr).

Μπορείτε επίσης να δείτε live την κίνηση στο google maps, πατώντας ΕΔΩ!

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο που εισάγεται  στην Ολομέλεια, απεργούν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς. Έτσι, η Αθήνα θα μείνει σήμερα χωρίς μετρό, τραμ και τρόλεϊ αλλά και χωρίς Ηλεκτρικό από τις 12:00 έως τις 15:00 καθώς οι υπάλληλοι πραγματοποιούν στάση εργασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο αίτημα για χορήγηση άδειας κατέθεσε ο Κουφοντίνας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βίντεο-ντοκουμέντο – Οι απειλές του Ρουβίκωνα στη συμβολαιογράφο: «Άλλαξε όνομα και διεύθυνση»

ΑΚΟΜΑ: Ιγνατίου: Αυτοί που χειροκροτούν σήμερα Τσίπρα και Κοτζιά για το Σκοπιανό, θα τους βρίζουν αύριο