Πηγαίνει ή όχι; Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναστατώνει -και- το “Survivor 2” (video)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Την Κυριακή κάνει πρεμιέρα το Survivor 2 και οι εκπλήξεις δεν σταματούν. Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα ονόματα των παιχτών που θα συμμετέχουν φέτος στο παιχνίδι και ήδη βρίσκονται όλοι στον Άγιο Δομίνικο για την έναρξη του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Τι συμβαίνει όμως, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν πολύ αυτές τις μέρες για τα shows, αλλά και τα παιχνίδια που ξεκινούν με τη νέα σεζόν στα κανάλια. Και φυσικά το όνομά της ακούστηκε για το “Dancing with the stars” και για το “Survivor”. Όπως αποκάλυψε όμως, η Ναταλία Γερμανού στο “Επιτέλους Σαββατοκύριακο”, η συνεργασία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Ant1 και το “Dancing with the stars” ναυάγησε! Ωστόσο, ο Νίκος Γεωργιάδης άφησε υπονοούμενα πως η Κωνσταντίνα θα είναι στο Survivor.

Αν και προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια επίσημη ανακοίνωση, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κράτησε μια αινιγματική συμπεριφορά στο Instagram για το τι πρόκειται να κάνει. Αρχικά ανέβασε μια φωτογραφία με την περσινή παίχτρια του survivor Ειρήνη Παπαδόπουλου και ακολούθησε το video από το αεροδρόμιο, την ώρα που επιβιβάζεται στο αεροπλάνο. Αυτό που είπε μόνο είναι “Μήπως έχουμε αργήσει; Μήπως έπρεπε να είμαστε κάπου…”.

Για να δούμε αν τελικά η Κωνσταντίνα έφυγε για Άγιο Δομίνικο και Survivor! Αν πάντως μπει στο παιχνίδι, το σίγουρο είναι πως δεν θα προλάβει να εμφανιστεί στην πρεμιέρα που θα προβληθεί την Κυριακή.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «άδειασμα» της Χριστίνας Κολέτσα «στον Γιώργο Λιάγκα: «Ένας άνθρωπος που ωρύεται, είναι προσβλητικός και σου φωνάζει»! (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η μεγάλη πρεμιέρα για το Survivor 2018 – Το Δελτίο Τύπου του ΣΚΑΪ!

ΑΚΟΜΑ: Η πρώτη αντίδραση της Παυλίδου μετά την απομάκρυνση του Παπαγιάννη από το θέατρο (video)