Άδωνις κατά Τσίπρα: “Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει; Θα δείτε στην επιτροπή”

153

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του Αlpha για την υπόθεση Νοvartis και την παραπομπή του στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, επιτέθηκε κατά του πρωθυπουργού, αποκαλώντας τον «διεφθαρμένο».

«Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε. Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει πού έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
«Με τις σημερινές του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha ο Άδωνης Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του. Αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας.  Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κουρουμπλής: «Εγώ είμαι ο “Π.Κ.” που αναφέρει το έγγραφο του FBI για τη Novartis» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τετ-α-τετ Τσίπρα-Μέρκελ για το Σκοπιανό στη Σύνοδο της ΕΕ – Τι είπαν

ΑΚΟΜΑ: Τσακαλώτος από Κρήτη: «Η οικονομία βελτιώνεται, αλλά δεν το έχει αντιληφθεί ο πολίτης»