Έγινε μαμά η Kylie Jenner – Ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης της! (video)

Kylie Jenner

Προσπάθησε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της… Ακόμα και λίγες μέρες πριν όταν φωτογραφήθηκε με τις αδελφές της για τη διαφήμιση γνωστής εταιρίας εσωρούχων!

Όμως χθες Κυριακή η Kylie Jenner, ανακοίνωσε ότι απέκτησε ένα κοριτσάκι με τον Τρέιβις Σκοτ, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τους θαυμαστές της που κράτησε όλο αυτό τον καιρό κρυφή την εγκυμοσύνη της.

Η Kylie μάλιστα, δημοσίευσε και ένα βίντεο με τη στιγμή που γεννήθηκε η ίδια, τρυφερές σκηνές με τον σύντροφό της, την επίσκεψή της στο γιατρό και τέλος ήχο από το πρώτο της κλάμα την ώρα που αντικρίζει τον κόσμο

Η Kylie έγραψε: «Σας ζητώ συγγνώμη που σας κράτησα στο σκοτάδι τόσο καιρό, με όλες αυτές τις υποθέσεις. Καταλαβαίνω ότι ήσασταν μαζί μου σε όλες τις εμπειρίες και τα ταξίδια μου, αλλά η εγκυμοσύνη μου ήταν κάτι που επέλεξα να μην μοιραστώ με όλο τον κόσμο. Ήξερα για τον εαυτό μου, ότι χρειαζόμουν να προετοιμαστώ για αυτό το ρόλο της ζωής μου με τον πιο θετικό, απαλλαγμένο από άγχος και υγιεινό τρόπο που γνώριζα. Ήξερα ότι το μωρό μου θα νιώσει κάθε στρες και κάθε συναίσθημα, οπότε διάλεξα να το κάνω με αυτόν τον τρόπο για τη μικρή μου ζωή και την ευτυχία μας».

♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη άντρας που απείλησε να απαγάγει τη Lana Del Rey

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσολιάς κατά Βερύκιου! «Μας κόψανε, μας λογοκρίνανε! 35 άτομα έμειναν άνεργα…» (video)

ΑΚΟΜΑ: Χαμός στο MasterChef – Πλακώθηκαν Χρήστος και Νικόλ μετά την ψηφοφορία! (video)