Έπεσαν μπουνιές – Ο Γκλέτσος γρονθοκόπησε τον αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας!

Απόστολος Γκλέτσος

Ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, επιτέθηκε στον Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας με γροθιές, κλοτσιές και κουτουλιές.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, το περιστατικό φαίνεται πως συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στον χορό της Agroinvest στην αίθουσα «Τσαμαντάνη» στον Καραβόμυλο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δήμαρχος Στυλίδας πλησίασε τον κ. Κυρίτση μέσα στον χώρο και του είπε «μπορείς να βγεις έξω να σου πω κάτι;». Ο Δημήτρης Κυρίτσης νόμιζε πως του ζήτησε να βγει έξω για να συζητήσουν κάτι που θα ήθελε αφού μέσα στην αίθουσα είχε πολύ φασαρία.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη, μόλις βγήκαν έξω, χωρίς κανέναν λόγο, άρχισε να τον βρίζει χυδαία και να τον χτυπάει με κουτουλιές, μπουνιές και κλωτσιές. Ο κ. Κυρίτσης κατέληξε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις.

Στη συνέχεια μαζί με τον Θύμιο Καραΐσκο, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του Αντιπεριφερειάρχη, πήγαν στο Α.Τ. Στυλίδας και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του Δημάρχου.

Αργότερα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα και ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος κατέθεσε και αυτός μήνυση εναντίον του Αντιπεριφερειάρχη.

Με εντολή Εισαγγελέα οι δυο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα της Κυριακής και η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένταση και χημικά στην Πανεπιστημίου μεταξύ αστυνομίας και χρυσαυγιτών (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όλη η ομιλία του Μίκη: «Δεν θα δώσουμε ποτέ το όνομα Μακεδονία – Μας κυβερνούν εθνομηδενιστές»

ΑΚΟΜΑ: Για 140.000 διαδηλωτές στο συλλαλητήριο κάνει λόγο η ΕΛ.ΑΣ. – 1,5 εκατ. λένε οι διοργανωτές