Διαμαρτύρονται σήμερα οι αγρότες – Τρακτέρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τρακτέρ

Μετά τα μπλόκα, που στήθηκαν το τελευταίο διάστημα σε όλη τη χώρα, οι αγρότες κλιμακώνουν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους, στη Θεσσαλονίκη.

Τρακτέρ θα βγουν στο κέντρο της πόλης, καθώς οι αγρότες έχουν δώσει ραντεβού στις 12:00, στο Άγαλμα του Βενιζέλου. Στη συνέχεια θα κάνουν πορεία προς τον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης.

Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων έχει απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στα μπλόκα σε όλη τη χώρα.

«Κλιμακώνουμε τον αγώνα για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας που αφορούν στην ίδια την επιβίωσή μας. Κόντρα στην πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ που αποδεκατίζει το εισόδημά μας. Στους εμποροβιομήχανους και τους μονοπωλιακούς ομίλους που εκμεταλλεύονται το μόχθο μας. Στους τραπεζίτες που μας χρεώνουν ως το λαιμό κι απειλούν να κατασχέσουν τα σπίτια μας. Στους μεγαλοαγρότες-επιχειρηματίες που καιροφυλακτούν να ξεκληριστούμε για ν’ αρπάξουν τα χωράφια και το βιoς μας», ανέφερε σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστιο αερόστατο με σύνθημα για την Μακεδονία σηκώθηκε στο Άργος

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μην ξεχάσετε την ομπρέλα σήμερα Σάββατο – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

ΑΚΟΜΑ: Στο εδώλιο ο ειδικός φρουρός που εκτέλεσε τον ταξιτζή στην Καστοριά