Ενημέρωσε τους παίκτες για τα οικονομικά θέματα ο Κωνσταντίνου

Στο “Γ. Καλαφάτης” βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Βασίλης Κωνσταντίνου και ενημέρωσε τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και τους εργαζόμενους της ομάδας για τα οικονομικά θέματα του συλλόγου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε με τους Πράσινους για περίπου μία ώρα και έγινε δέκτης παραπόνων για τις συνεχόμενες καθυστερήσεις που υπάρχουν στην καταβολή των οφειλόμενων, όπως μετέδωσε το novasports.gr.

Ο Κωνσταντίνου ανέφερε μεταξύ άλλων πως κατανοεί τον προβληματισμό που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ευχαρίστησε τους Πράσινους για το γεγονός ότι “βάζουν πλάτη” σε αυτή τη δύσκολη περίοδο του συλλόγου και τόνισε μεταξύ άλλων ότι μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει εξοφληθεί το 60% της δόσης Οκτωβρίου, καθώς το Τριφύλλι αναμένει τη δόση που οφείλει η Αλ Αϊν.

Παράλληλα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέλυσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα το πλάνο που υπάρχει στο κλαμπ, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα μίλησε και στους εργαζόμενους του συλλόγου και ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες θα καταβληθούν δύο από τους οφειλόμενους μισθούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έξωση από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, «χαμός» για την αδειοδότηση

«Έκρηξη» Ουζουνίδη: Αυτό είναι πλάνο διάλυσης. Θα δούμε αν θα είμαι στον πάγκο το Σάββατο (Βίντεο)

Κύμα φυγής στον ΠΑΟ: Αποχαιρέτησαν Χίλιεμαρκ και Μολέδο