Ζαχαριάδης: “Διέπραξε θεσμική απρέπεια και αλαζονεία ο Σαμαράς”

Ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό λέγοντας ότι “δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σαμαράς συμπεριφέρεται απρεπώς και απαράδεκτα σε πολιτικούς του αντιπάλους”.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης που βρέθηκε στην εκπομπή Παρεμβάσεις καλεσμένος του Άκη Παυλόπουλου το βράδυ της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου, μίλησε για την μήνυση που κατέθεσε ο πρώην πρωθυπουργός στον Αλέξη Τσίπρα.

Ανέφερε συγκεκριμένα ότι “ο κ. Σαμαράς, παρόλο που είναι έμπειρος πολιτικός δεν καταλαβαίνει πως λειτουργεί η αστική δημοκρατία την οποία φέρεται πως υπερασπίζεται. Εμείς δεν κρεμάσαμε κανέναν στα μανταλάκια. Υπάρχει ένα διεθνές σκάνδαλο της Novartis, που ούτε ο κ. Σαμαράς δεν το αμφισβητεί, το οποίο ξεκίνησε από το FBI και κατέληξε στην ελληνική δικαιοσύνη.”

Συνέχισε λέγοντας ότι “όταν η ελληνική δικαιοσύνη έπεσε πάνω σε ονόματα πολιτικών με βάση το νομικό πλαίσιο που έχει φτιάξει και έχει ψηφίσει και ο κ. Σαμαράς, έστειλε αυτή την δικογραφία στο κοινοβούλιο. Κανένα ΣΥΡΙΖΑ, κανένας Τσίπρας, κανένας Κοντονής δεν έχει καμμιά διάθεση να κρεμάσει τον κ. Σαμαρά στα μανταλάκια.”

Τόνισε ιδιαίτερα ότι “ο κ. Σαμαράς έχει έναν έκδηλο εκνευρισμό, έναν πανικό και μηνύει πρώην πρωθυπουργός τον πρωθυπουργό” και συνέχισε ακόμα πιο επιθετικά λέγοντας ότι “δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σαμαράς έχει συμπεριφερθεί θεσμικά απρεπώς και απαράδεκτα σε πολιτικούς του αντιπάλους”.

Δείτε όλα όσα είπε ο κ. Ζαχαριάδης στις Παρεμβάσεις την Πέμπτη 15/2 το βράδυ. Η τοποθέτηση του ξεκινάει στο 33:00ο λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζαχαριάδης στις Παρεμβάσεις: Τα συλλαλητήρια είναι παρωχημένες εκδηλώσεις… (Βίντεο)

Ζαχαριάδης για διαγραφή Παπακώστα – Ποιος πολιτικός… δάκτυλος κρύβεται από πίσω!

Ζαχαριάδης: «Εμείς θέλουμε να τρέξει η επένδυση στο Ελληνικό»