Η απάντηση των αστυνομικών στην οικογένεια της Λαγούδη: «Εμπιστευόμαστε απόλυτα τους συναδέλφους»

192
Ειρήνη Λαγούδη

Για πρώτη φορά το συνδικαλιστικό όργανο των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. σε επίπεδο Δυτικής Ελλάδας, παίρνει επίσημα και δημόσια θέση, αναφορικά με τις καταγγελίες της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, σχετικά με τους χειρισμούς της τοπικής αστυνομίας, γύρω από την υπόθεση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Ένωση Αξιωματικών Δυτικής Ελλάδας της ΕΛ.ΑΣ.:

«Με αφορμή σειρά δημοσιευμάτων που αφορούν την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου 44χρονης ημεδαπής στην περιοχή της Ακαρνανίας, η Ένωσή μας θέλει να εκφράσει την απόλυτη εμπιστοσύνη της προς τις αστυνομικές αρχές που έχουν αναλάβει τις έρευνες, καθώς και τις δικαστικές αρχές που προΐστανται αυτών. Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν αποδείξει πως λειτουργούν με επαγγελματισμό, αμεροληψία, μεθοδικότητα και πάνω από όλα με αποτελεσματικότητα και μπορούν να φέρουν εις πέρας σοβαρές και δύσκολες υποθέσεις.

Σεβόμενοι τη μυστικότητα της προανάκρισης, τον πόνο της οικογένειας της εκλιπούσης καθώς και τις προσπάθειες των συναδέλφων μας για την διαλεύκανση της υπόθεσης, θεωρούμε πως δημόσιες τοποθετήσεις που θίγουν το κύρος των Αρχών και προσβάλουν την αξιοπρέπεια των αστυνομικών, είναι καταδικαστέες, δεν βοηθούν στην αποκάλυψη της αλήθειας και προκαλούν δυσχέρειες στις έρευνες των αστυνομικών και δικαστικών αρμόδιων Αρχών».

Πηγή: sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ετοίμαζαν απόδραση από τον Κορυδαλλό – Έφοδος της ΕΚΑΜ σε κελί βαρυποινίτη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανατροπή-σοκ στη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη – Βρέθηκε DNA άγνωστου άντρα στα νύχια της

ΑΚΟΜΑ: Κρεμάστηκε στο κελί του – Νεκρός 26χρονος στις φυλακές της Λάρισας