Οργή λαού στην Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση πολιτών που απαιτούν την παραίτηση Μπουτάρη

493

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης μετά τις επίμαχες δηλώσεις του για αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου της πόλεως.

Συγκεκριμένα ο ιστοχώρος My News Point διοργανώνει συγκέντρωση την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου στις 2 μ.μ. – 5 μ.μ. μπροστά στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης με αίτημα να παραιτηθεί ο Γιάννης Μπουτάρης.

«Απαιτούμε την παραίτηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη. Δεν χάσαμε  κ. δήμαρχε, δεν είπαμε ακόμα την τελευταία λέξη. Έχουμε υπομονή και επιμονή», τονίζουν σε μήνυμα τους οι διοργανωτές.

«Στις 26 Φεβρουαρίου θα απαιτήσουμε την παραίτηση του Μπουτάρη. Όλοι μαζί γιατί ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ,» καταλήγουν στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Στην συζήτηση για την ονομασία των Σκοπίων στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Γιάννης Μπουτάρης έβαλε ουσιαστικά θέμα μετονομασίας του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. «Πρέπει να δούμε τι κάνουμε και εμείς. Έχουμε το αεροδρόμιο «Μακεδονία» που όσοι τουρίστες κατεβαίνουν εδώ νομίζουν πως κατεβαίνουν στα Σκόπια. Θα κρατήσουμε τα ονόματα «Μακεδονία» για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και τον σταθμό ΚΤΕΛ; Χάσαμε και πρέπει να το καταλάβουμε», τόνισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Μετά από αυτή την δήλωση απαιτούμε την παραίτηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη.

Δεν χάσαμε κ. δήμαρχε, δεν είπαμε ακόμα την τελευταία λέξη. Έχουμε υπομονή και επιμονή.

Στις 26 Φεβρουαρίου θα απαιτήσουμε την παραίτηση του Μπουτάρη. Όλοι μαζί γιατί ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Να παραιτηθεί ο Μπουτάρης ζητάει ο Καλαφάτης: «Προσβάλει ευθέως τους Έλληνες»

Στα γαλανόλευκα και η Γερμανία – Συλλαλητήριο στο Μόναχο για την Μακεδονία (Εικόνες)

«Μεγαλειώδες το συλλαλητήριο στην Αθήνα – Πέρασε μήνυμα στην Ευρώπη» (Βίντεο)