Κούρτοβικ για άδεια Κουφοντίνα: “Οι οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν λόγο για τη συνέχεια της κράτησής του” (video)

Κούρτοβικ

Όπως και την προηγούμενη φορά που είχε πάρει άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας, έτσι και σήμερα έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους η συνήγορός του Ιωάννα Κούρτοβικ.

Όπως ανέφερε, όλα αυτά είναι μία κανονικότητα και θα πρέπει και τα μέσα ενημέρωσης να συνηθίσουν ότι πλέον ο εκτελεστής της «17Ν» θα βγαίνει με άδειες από τη φυλακή. Στη συνέχεια επιτέθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης λέγοντας πως θα πρέπει να σταματήσουν να τον δικάζουν κάθε φορά που παίρνει άδεια και να του αυξάνουν την ποινή. Μάλιαστα απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τις οικογένειες των θυμάτων είπε πως «οι οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν λόγο για τη συνέχεια κράτησης ενός κρατούμενου είναι μια κανονικότητα»

Οι δηλώσεις της Κούρτοβικ
«Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγήκε στο πλαίσιο μιας κανονικότητας. Αυτό σημαίνει νόμος. Ελπίζω στο μέλλον να το αντιληφθείτε και εσείς ως μια κανονικότητα και να μην είσαστε εδώ. Δεν υπάρχει λόγος κάθε φορά που παίρνει άδεια ο Κουφοντίνας να τον δικάζουν τα κανάλια και να αυξάνεται και η ποινή του. Οσα ισόβια και αν του βάλετε μια ζωή έχει. Δεν ξέρω αν η επόμενη άδεια θα είναι μεγαλύτερη. Ο ίδιος νιώθει όπως κάθε κρατούμενος όταν παίρνει άδεια. Είναι σεβαστό όταν κάθε κρατούμενος ασκεί το δικαιώματά του ακόμη και αν λογοδοτεί για εγκλήματα που προσβάλλουν αξίες κοινωνικές, είναι σεβαστός.
Οι οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν λόγο για τη συνέχεια κράτησης ενός κρατούμενου είναι μια κανονικότητα».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγήκε με νέα 48ωρη άδεια ο Κουφοντίνας από τον Κορυδαλλό (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ενοχλημένο το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Κουφοντίνα: «Καταδικάζουμε τη χορήγηση άδειας, δεν τη δικαιούνται καταδικασμένοι δολοφόνοι» (video)

ΑΚΟΜΑ: Μπακογιάννη: «Βάναυση προσβολή του κοινού περί δικαίου αισθήματος η άδεια στον Κουφοντίνα»