“Σικάγο” η Αθήνα – Εν ψυχρώ δολοφονία 25χρονου στη Φωκίωνος Νέγρη, ενώ καθόταν σε μπαρ (pics)

Φωκίωνος Νέγρη

Συναγερμό σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΛ.ΑΣ., όταν άγνωστοι πυροβόλησαν άνδρα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πολυσύχναστη οδό Φωκίωνος Νέγρη.

Ο άντρας, ο οποίος είναι Έλληνας ηλικίας 25 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν και το θύμα κατέληξε.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν τις 11:30, ο άντρας καθόταν στα τραπεζάκια στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού Χίλιες και Μία Νύχτες. Τότε μία μοτοσικλέτα σταμάτησε έξω από το μαγαζί και ένα άτομο τον πυροβόλησε με πιστόλι 5-6 φορές.

Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο άντρας μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο σε ιδιωτική κλινική, ενώ η αστυνομία που εκτιμά ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Η δολοφονική αυτή επίθεση έγινε 24 ώρες μετά την την εκτέλεση ενός 61χρονου άνδρα στο Περιστέρι λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής όταν τον πλησίασε ένας άγνωστος και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές ενώ επέβαινε σε σκούτερ στη συμβολή των οδών Θηβών και Τρεμπεσίνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια σχολεία θα είναι κλειστά σήμερα λόγω της κακοκαιρίας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 67 εκατ. ευρώ στην Θεσσαλία για τις ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα

ΑΚΟΜΑ: Σοκ στην Πετρούπολη – Βρήκαν μωρό πεταμένο σε κάδο!