Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του Ηλία Βρεττού (video)

Βρεττός

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Ηλίας Βρεττός έπειτα από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας.

Η τελευταία ανακοίνωση από τους γιατρούς του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας όπου νοσηλεύεται, δίνει σαφή εικόνα για τους τραυματισμούς του τραγουδιστή, που προγραμματίζεται να αποκατασταθούν μέσω χειρουργικής επέμβασης τις επόμενες ημέρες, μόλις σταθεροποιηθεί η γενική κατάσταση του τραγουδιστή.

«Ο Ηλίας Βρεττός, ο νεαρός αυτός καλλιτέχνης προσήλθε στην εφημερία μετά το βαρύ τραυματισμό του χθες, ο οποίος μπορεί να συγκεντρωποιηθεί στο εξής πλάνο. Αρχίζουμε κατά σειρά βαρύτητος, έχει ένα κάταγμα στην περιοχή της κοτύλης με μεγάλες παρεκτοπίσεις, κάταγμα στο σύστοιχο μηριαίο, στη δεξιά πλευρά και ταυτόχρονα ένα κάταγμα βραχιονίου από τη δεξιά πάντα πλευρά γιατί από εκεί φαίνεται ότι δέχτηκε την πρόσκρουση.

Οι κακώσεις αυτές είναι χειρουργικές και οπωσδήποτε προγραμματίζεται για χειρουργική επέμβαση ολικής αποκατάστασης όλων των καταγμάτων του, μόλις σταθεροποιηθεί η γενική του κατάσταση. Η σημερινή του κατάσταση είναι εξαιρετική. Επικοινωνεί, μιλήσαμε μαζί επί μισή ώρα και του εξήγησα την κατάσταση του», αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο ανακοινωθέν από τους γιατρούς.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή το Κρατερού Κατσούλη στους «ΚουΚου» – Όσα είπε για την υγεία του (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το ασυγκράτητο ντεκολτέ της Παναγιώταρου τρελαίνει κόσμο! (Εικόνες)

ΑΚΟΜΑ: Απίστευτο! «Πέθαναν» τον Σιλβέστερ Σταλόνε – Τι απάντησε ο ίδιος (video)