65 οι νεκροί – Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του μοιραίου ιρανικού αεροσκάφους

Ιράν

Εντοπίστηκαν στα όρη Ζάγκρος στο Ιράν τα συντρίμμια του αεροσκάφους που συνετρίβη την Κυριακή ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο από την Τεχεράνη προς την πόλη Σεμιρόμ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 65 άνθρωποι.

Όπως μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα τον αντικυβερνήτη της επαρχίας Κιχγκιλουγιέ και Μπογιέρ-Αχμάντ, τα συντρίμμια του δικινητήριου αεροπλάνου της εταιρείας Aseman Airlines βρέθηκαν κοντά στην πόλη Ντενγκεζλού, στην επαρχία του Ισφαχάν.

Το χρονικό 
Η μοιραία πτήση EP3704 απογειώθηκε από την Τεχεράνη την Κυριακή στις 6:30 ώρα Ελλάδος με προορισμό την πόλη Γιασούζ, στο νοτιοδυτικό Ιράν.

Περίπου μια ώρα αργότερα, χάθηκε από τα ραντάρ και φαίνεται ότι συνετρίβη στην περιοχή Σαμιρόμ, στα όρη Ζάγκρος. Οι κακές καιρικές συνθήκες δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν διεθνή δίκτυα, οι διασώστες προσπαθούν τώρα να εντοπίσουν τα συντρίμμια όχι με ελικόπτερο αλλά από εδάφους. Σύμφωνα με το Borna News, όλα τα θύματα είναι Ιρανοί πολίτες, ενώ καθώς περνάνε οι ώρες εκφράζονται φόβοι ότι όλοι οι επιβάτες είναι νεκροί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπάρχουν επιζώντες; Νέα δεδομένα στην αεροπορική τραγωδία του Ιράν

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Ίσως να είμαι επτάψυχος τελικά»: Ο γνωστός σεισμολόγος Άκης Τσελέντης θα ταξίδευε με τη μοιραία πτήση της Aseman Airlines!

ΑΚΟΜΑ: Συνετρίβη αεροσκάφους στο Ιράν – Νεκροί και οι 66 επιβαίνοντες