Έπεσε το πρώτο όνομα για την θέση του Γκαρσία στον Ολυμπιακό

Η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό των αμέτρητων προβλημάτων και των απλήρωτων παικτών και κυρίως η νέα κάκιστη εμφάνιση του Ολυμπιακού, έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Στο Λιμάνι είναι ιδιαιτέρως προβληματισμένοι με τη μη βελτίωση της ομάδας και για αυτό άλλωστε τον κάλεσαν και για… εξηγήσεις.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος με την εικόνα του Ολυμπιακού τους τελευταίους μήνες και κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο, εφόσον υπάρξει και κάποιο ακόμα στραβοπάτημα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος, να έχουμε ακόμα και ξαφνικό διαζύγιο με τον Γκαρσία, αν και οι πιθανότητες είναι… υπέρ του να ολοκληρώσει τη χρονιά στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Έτσι λοιπόν, στον Ολυμπιακό ήδη κοιτάζουν περιπτώσεις για την επόμενη ημέρα, αλλά και τη λίστα με προπονητές που θα μπορούσαν να κάτσουν στον ερυθρόλευκο πάγκο, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν (και βλέπουμε). Όπως σας ενημέρωσε μάλιστα το Sportdog.gr, ήδη στα γραφεία υπάρχει και σχετική λίστα με Έλληνες κόουτς.

Κάπως έτσι προφανώς διέρρευσε και το όνομα του Σάββα Παντελίδη, ο οποίος μετά τον περσινό του άθλο με τον Ηρακλή, έχει κάνει φέτος φοβερή δουλειά και στον Αστέρα Τρίπολης. Πριν την έλευσή του οι Αρκάδες «φλέρταραν» με τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ τώρα, έχοντας κόψει βαθμούς από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και έχοντας παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, κυνηγούν την πέμπτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του Sportdog.gr, ο Παντελίδης είναι όντως ένας προπονητής για τον οποίο έχουν καλή άποψη στον Πειραιά, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω. Άλλωστε, δεν είναι ο μόνος Έλληνας κόουτς για τον οποίο έχουν καλή άποψη, ωστόσο ξεκαθαρίζουμε ότι ακόμα δεν έχει γίνει με κανέναν, (εκτός από έναν, επιφανειακά, όχι τον Παντελίδη) καμία επαφή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυστηρό μήνυμα Μαρινάκη στον Ολυμπιακό: «Όλοι στην ομάδα είναι υπό κρίση»

Έγραψε ιστορία ο Πρίντεζης! Πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού

Μιλάνε μόνοι τους: Οι αριθμοί των αναμετρήσεων ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός